Det var snøføre og vintervær som preget løypen for de 15 deltakerne som la ut på Andersens Adventløp, med start i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus. Det var i år for 20. gang dette løpet gikk som et sprekt innslag i adventstiden, med en løype som følger Fjellveien i en runde som returnerer til målgang på samme sted som start.

Og denne gangen var det ingen som kunne hamle opp med årets verdensmester i fjelløp, Stian Angermund. Han er vant til vanskelig underlag når han løper, og det var kanskje en fordel overfor hans konkurrenter. Han klokket i mål på 19:26, mens andremann Stein Henrik Olaussen fulgte tre minutter etterpå.

Raskeste kvinne ble unge Aurora Veen Torkildsen som deltok i rekruttklassen, hun ble etterfulgt av rutinerte Hanne Liland.

Resultatliste Menn Løype: 1 Løypelengde: 6 KM   Return