24 løpere, noen få med brodder eller piggsko, trosset de ugunstige forholdene og deltok på det tredje løpet rundt Grimstadvatnet denne vinteren. Det er omtrent halvparten av deltakertallet på de de to første løpene.

Ingen storkanoner utenfra distriktet dukket opp denne gangen, og det var bare fastboende, lokale kvinner og menn som stridet seg i mellom. Jan Endre Rise, Hareid IL vant det 7,7 km lange løpet på tiden 28.24. På desemberløpet brukte Jan Endre tiden 27.14. Det sier litt om forholdene. På andreplass kom Knut Vikebakk, Hødd IL på 28.34 og nummer tre blei Peter Vattøy Nygjerde med 29.08.

Beste kvinne blei Sunniva Drage på tiden 33.20. På de neste plassene kom Silje Kulen med 34.48 og Beate Helseth på 38.07. Det neste og siste løpet i Hareid Vinterkarusell går lørdag 4. februar. Alle med 3 eller flere løp har sjanse på premie.

SE FLERE BILDER HER

Tet_start_introEtter 500 meter leder Knut Vikebakk (93) løpet. Startnummer 97 er Are Bjørgum

Jan_Endre_Rise_1
Jan Endre Rise (95) har deltatt over 30 ganger på Grimstadvatnet Rundt. Endelig vant han løpet

Nummer_tre_and_nummer_fireAre Bjørgum (97) blir nummer fire, Peter Vattøy Nygjerde (103) kommer på tredjeplass

Beste_jenteBeste jente blei Sunniva Drage (86) på tiden 33.20. Startnummer 100 er Asle Johansen