folkehavet_sentrumsloepet_per_inge_oestmoen_F6C0549.jpgFolkehavet under Sentrumsløpet i fjor. Foto: Per Inge Østmoen

Med over 10000 påmeldte pluss de som melder seg på det siste døgnet går det mot deltakerøkning i forhold til i fjor da 7961 fullførte. I fjor var det 18 % av de påmeldte som ikke løp.

Med 19 grader, flau vind og delvis skyet vær bør det bære gode forhold for både løpere og tilskuere.

Etter et års opphold pga. fødsel er Ingvill Måkestad Bovim tilbake igjen i Sentrumssprinten. Her ser vi henne i en klasse for seg i 2012.  Foto: Heming Leira

Lørdag er det på med konkurranseskoene igjen for første gang siden OL i London.  Hun har fått trent bra i vinter, og nå blir det en aldri så liten test på hvor hun står når hun sammen med eliten løper fra slottet og ned Karl Johan som en aperitiff før Sentrumsløpet.

Sindre Buraas, som ble kåret til Norges beste langdistanseløper av Kondis i fjor, er klar for Sentrumsløpet. På bildet ser vi ham etter andreplassen i Schoorl Run hvor han løp på 29.11. Les kondis.no sin reportasje her.

Sindre har pers på 28:41 fra det samme løpet hvor han vant i 2011. Se reportasje her. I fjor under VM i Moskva var Sindre en av svært få europeerer som nådde finalen.

kondis.no har hatt fyldige reportasjer fra Sentrumsløpet og du finner samlinga her.