Stensland ga frivillig avkall på veterangull

Kristian Breilid var bra fornøyd med 30.plass av 54 startende i Norgesmesterskapet i terrengløp, kort løype, på Modum lørdag. Breilid løp de ca 3 kilometrene på 8.55,3. Stian Stensland fulgte fint opp med 36.plass på 9.03,3, Det ville gitt klar gullmedalje i yngste veteranklasse dersom arrangøren hadde valgt å la løpet telle både i senior- og veteranklassen, i stedet for å måtte velge. Mer om dette dilemmaet i hovedreportasjen på kondis.no.

– Nei, jeg venter med å stille i veteran til jeg blir sist i menn senior, til tross for at jeg nok glipp av en gullmedalje ved å løpe i senior, sa Stensland på Ås IL sin hjemmeside. Henrik Berntsen, også Ås IL,  ble nr 47 på 9,22,0.

Medaljer ble det imidlertid på den lovende juniorløperen Jørgen Frost Bø fra Oppegård IL, med bronse i U17 NM. Jørgen hadde en veldig bra tid (5,59,9 på ca 2 km) som hadde gitt god plassering også i 18 -19 års klassen.
Klubbkamerat Svein Sølvberg hentet hjem en ny gullmedalje i veteranklasse M60.