Kondis-Det-nye-styret-2014_640.jpg
Det nye styret i Kondis. Fra venstre: Claes Holmberg (ny - varastyremedlem) , Oddvar Røsten (ikke på valg), Espen Ringom (2.varastyremedlem) Bodil Brå Alsvik (enstemmig valgt som styremedlem i 2 år), Oddny Ringheim (enstemmig valgt son Visepresident for 2 år)  President Tim Bennett (var ikke på valg) Finn Olsen (ikke på valg)   Foto: Bjørn Hytjanstorp

Claes Holmberg 36 år fra Sverige , men har bodd i Norge noen år nå var den nye i styret i Kondis. Holmberg er grafisk designer og startet opp FRAKK Design i 2012. Claes designer sine løp stadig bedre og løp i fjor maraton i Barcelona på 2:57:59. Det var 33 sekunder saktere enn hans varastyremedlemkollega Espen Ringom oppnådde i Rotterdam i 2013.

Det kom inn 2 saker til landsmøtet, begge forslag om vedteksendringer og froeslått av styret.

§7. Endret til: 

"Styret er ansvarlig for ansettelsen av daglig leder og ansvarlig redaktør som er den øverste administrativt ansatte i Kondis. Daglig leder og ansvarlig redaktør har ansvaret for den daglige driften. Dette innebærer fullt resultat- og personalansvar, inklusive tilsetting i eksisterende stillinger. Daglig leder er underlagt styret, og arbeider etter de instrukser og pålegg som styret gir. 

Det skal etableres stillingsinstruks for samtlige faste stillinger i Kondis. Stillingsinstruksene for daglig leder og redaktørene skal inneholde klare ansvarsfordelinger mellom styret og nevnte stillinger. Styret oppretter komiteer ved behov og er ansvarlig for nødvendige instrukser. "


 Endringen ble vedtatt med 19 av 31 stemmer (mindre enn 2/3 flertall). 

 

§8. Endret til: 

"Sakspapirene publiseres på Kondis.no 14 dager før landsmøtet, og skal samtidig sendes ut til landsmøtedeltagere og andre medlemmer på forespørsel. "


Endringen ble enstemmig vedtatt.


Kondis - norsk organisasjon for kondisjonsidrett

Sted: Rica Gardermoen Hotel, Jessheim 
Dato: 22. mars 2014 
Tilstede: 31 delegater og 1 gjest fra NFIF (Kjetil Hildeskor)


HER finner du  referatet fra Landsmøtet 2014