Alstahaug maraton går i idylliske omgivelser fra Sandnessjøen til Tjøtta. Kråkstadgutten Jan Billy Aas hadde tatt den lange turen helt fra Ski og fikk lønn for strevet med å vinne hele løpet på 3.07,39. 


Her er Jan Billy avbildet etter 2.plass i sololøpet Holmenkollen Opp og ned. Denne gangen kunne Aas klatre helt til topps på seierspallen. Du kan se bilde av en overlykkelig Jan Billy Aas i mål som vinner av Alstahaug Maraton i billedserien til Helgelands Blad.

Hovedreportasje med resultater.

Andre store prestasjoner fra langdistansefolket i Ski

Naboene til Jan Billy har ikke vært stort dårligere de siste dagene heller. For på Bornholm ble det dobbeltseier til Ski i 24-timers løpet ved Joar Flynn Jensen og Lars Christian Dørum, mens fru Dørum, Wenche, ble nr 2 på 6-timers løpet.. Alle disse fire bor bare et langt stenkast fra hverandre i Ski! Snakk om nabolag!
 
Tar vi samtidig med at Jan Halland og Vidar Nilsen, begge bosatt på Langhus i Ski kommune, løp glimrende til hver sin klasseseier i Nordmarka Skogsmaraton samme dag, med hhv 2.58,51 og 3.02,57, så kan vi trygt slå fast at Ski må ha et av landets beste maraton- og ultramiljøer!


Tommelen opp for Vidar Nilsen fra Oppegård IL, bosatt i Ski kommune, som slo til med klasseseier i NSM etter langvarige skadeproblemer.
Bildet er hentet fra kollega Olav "Krampegammeln" Engen sitt Picasa-album.