Påmelding :

Samlesider, Oslo maraton

Det er 53 dager igjen til Fokus Bank Oslo Maraton. Og pr.sånn ca i går - var det påmeldt over  2000 på maraton distansen.  I forhold til å slå rekorden på antall fullførende ligger vi fortsatt noe etter. Rekorden er på 1997 fullførende og stammer fra 1992..Den er det på tide å slå!


4 timers puljen i fjor. FOTO : Per Inge Østmoen

Med 53 dager igjen til start, så er det fortsatt tid til de nødvendige langturene + en del andre økter. Det å løpe maraton vil klart kreve litt av deg. men - å gjennomføre en maraton er mulig for de aller fleste. Husk at å gjennomføre maraton er en prestasjon i seg selv - helt uavhengig av tid.

Det er altfor mange som blir sittende på gjerdet istedenfor å gjøre en maraton. Så kom deg ned fra gjerdet, meld deg på og husk at reisen til målet også er en del av opplevelsen. Og er du medlem av Kondis får du rabatt på påmeldingen ut juli. Er du ikke medlem så kan du bli det HER :


Bli medlem du også! FOTO : Gunnar Naas 

I anledning Kondis sitt 50 års jubileum har undertegnede gått i bresjen for å gjøre noe for de som bruker lang tid på maraton. Derfor er 5-timerspulja i opplegget for fartsholdere under Oslo Maraton omdøpt til Kondis-spulja. I tillegg har vi også en pulje for de som vil løpe på 5.30. Alle som stiller i disse puljene vil få en trygg,morsom og grei reise gjennom Oslos gater den 22. september..
 
Og jo flere som stiller i denne puljen, jo morsommere blir reisen :)


Og etterpå kan vi sette oss ned med et litt rart blikk i øynene,smilende en smule mer anstrengt, men samtidlig være stolt (VELDIG) - over å ha løpt maraton på  5timer. Presidenten i Kondis viser her hvordan det kan se ut...
FOTO : Olav Engen

So folkens, bruk dine siste feriedager til å bestemme deg. Husk at tilbudet for Kondismedlemmer gjelder ut denne måneden. Sammen kan vi vise at det å løpe maraton er for massene.

Og hvorfor skal ikke vi i lille Norge, klare det som svenskene 50 mil unna gjør, hvert eneste år.
Treningstips finner du HER :

Vi sees 22.9 til start på maraton. Det blir lørdagen hvor maraton kommer hjem :)


Stockholm maraton i år. I regn, men allikevel massevis av løpere. I Oslo blir det sol OG mange løpere.
FOTO : Kjell Vigestad