Ved å ta deg en tur i trimklassen uten tid eller teste formen på tid, støtter du noe av det viktigste arbeidet innen helse i Norge og verden forøvrig. Eller hvis du er tilskuer og handler litt i kiosken, er du med å bidra på samme måte. 

I Pinåsløpet 18.juni har du også anledning til å treffe noen av verdens beste langrennsløpere! Så ta turen til Steinsholt i Lågendalen denne formiddagen. Pinåsløpet er et flott terrengløp i nydelig natur omkring Pinås i Styrvoll. (I Larvik kommune i Vestfold.) Startskuddet smeller kl.12:00. Svarstad IL og Lardal o-lag er arrangører. Løpet passer for alle som driver med kondisjonsidrett eller de som ganske enkelt liker en tur i skogen! Det er klasser både med og uten tidtaking. Det er også eget barneløp for 0-9 år.

Løyperekordene i Pinåsløpet er fra 2014, og tilhører Kristin Størmer Steira (32:57) og Tomas Bereket (28:31).



Kristin Størmer Steira innehar løyperekorden. (Foto: Roy Myrland)
 

Løpere fra Team Elon Oslofjord deltar

Noen av våre beste langrennsløpere kommer for å løpe Pinåsløpet. 

langrennslopere.jpg


Mer informasjon
Her kan du melde deg på
Pinåsløpets hjemmeside
Pinåsløpet på Facebook


loypekart.jpg


loypeprofil.jpg


 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957