OPPDATERT:
Etter at vi la ut meldingen i går har vi fått denne meldingen fra arrangøren av Nordmarka Skogsmaraton:


Ledelsen av arrangementskomiteen i Nordmarka Skogsmaraton har bestemt seg for å utvide fristen for laveste påmeldingssats og gratis løpstrøye med en uke. Grunnen er at vår årevisse utsendelse av innbydelsen til tidligere deltakere har blitt forsinket og ikke er ute før i morgen. Vi synes derfor det er rimelig at de får en uke på seg før kontingenten går opp. Mange av våre deltakere er svært trofaste mot arrangementet, og dette er en gest til disse.  Altså ny frist for å sikre seg deltakertrøye fra Mizuno gratis er 8. mars.

I år arrangeres det meget populære maratonløpet for 21. gang. Nye arrangører er Lyn Ski og Jernbanens Idrettslag Oslo S. Det er litt av en arv de tar over. Løpet har satt deltakerrekord 5 av de 6 siste årene. 649 løp i mål i fjor. Kondis har snakket med Håkon Høst fra Lyn Ski

- Hva er nytt i årets Nordmarka Skogsmaraton?

- Etter at Lyn Ski fikk eget klubbhus og vi arrangerte Ivar Formoes Minneløp med start og mål der i fjor høst, legger vi også start og mål i Nordmarka Skogsmaraton dit. Det gir større rom før og etter for løperne. 
- Det blir også ny logo for Nordmarka Skogsmaraton. Vi har tatt vare på den gamle logoen, men også tatt med et foto.

- Startkontingenten går opp på lørdag   8.mars, og etter 7.mars får en heller ikke T-skjorta gratis. Dere har en ny type T-skjorte i år?

-
Ja det er stor grunn til å melde seg på før lørdag. Den nye T-skjorten vi har i år er av samme kvalitet som den de har i Amsterdam Marathon hvor skjorta er meget populær.

- Vi oppretter også en pris for den som løper like fort på begge halvdeler av løypa. LIK SPLITT-prisen. Vinneren av prisen får utstyr fra Mizuno til 5000 kr! 

For øyeblikket koster det 400 kr å melde seg på Nordmarka Skogsmaraton, og da får man T-skjorte inkludert. 8.mars, går prisen opp til 500 kr og man må betale hvis man ønsker T-skjorte.

Hjemmesiden til Nordmarka Skogsmaraton

Påmelding

kondis.no har fulgt Nordmarka Skogsmaraton tett og du finner en rekke store bildereportasjer fra løpet på kondis.no samleside for Nordmarka Skogsmaraton

Det blir oransj trøye for funksjonærene og lyseblå for deltakerne.

Troeyer_lyseblaa_oransj.jpg

Løypekart for Nordmarka Skogsmaraton

Loeypekart.jpg

 

Guro_Halsa_Bakken_maratondebutant.jpg
Strålende solskinn under fjorårets Nordmarka Skogsmaraton.                               Foto: Silja S. Amundsen

Tone_Boeckman_Karina_Schytt_DSC_1419.jpg
Humøret er på topp i Nordmarka. Her er det: Tone Bøckman og Karina Schytt som serverer smil til fotografen. Foto: Mauro Pau