Det blir arrangert flere løp i Rogaland den nærmeste tiden. Først ut er Vindparkløpet og Dalsnuten 323 kommende helg. Vindparkløpet blir arrangert på lørdag 24. august på høg-jøren av Varhaug IL. Dagen etter arrangerer Sandnes IL motbakkeløp opp til Dalsnuten i Sandnes. Begge løpene er flotte arrangemang og kan annbefales på det sterkeste.








VINDPARKLØPET
tetenIMG_0097.jpg
Starten av Vindparkløpet i 2012. Dette løpet er også en del av Jæren & Dalane langdistansekarusell.
Foto: Thomas Hetland.

DALSNUTEN  323

halvorsen.jpg
Tom Erik Halvorsen fra GTI i fint driv opp mot Dalsnuten i 2011.  Foto: T Berli

STAVANGER MARATON
Lørdag 31. august arrangerer GTI Stavanger Maraton. De har også halvmaraton, 10 km, 5.5 km og barneløp på løpsmenyen. Tradisjonen tro har de  lagt det  meste av arrangemange til bykjernen. Her kan du melde deg på og lese mer om disse flotte løpstilbudene i Stavanger.

start10kmIMG_1782.jpg
Starten på 10 km i 2012 i Stavanger Maraton.   Foto: Thomas Hetland.


TERRENGTRIMMEN I EGERSUND

Samme dag som Stavanger Maraton arrangeres blir det fjerde løpet i terrengtrimmen i Egersund arrangert. Dette er et lavterksel tilbud som EIK arrangerer for lokalbefolkningen på lengder mellom 200 m og 3 km i flotte løyper i skogsområder utenfor bykjernen.

gretheIMG_1277.jpg
Grethe E Furuløkken i årets tredje utgave av Terrengtrimmen.                  Foto: Lise Bentsen

Frisk karusellen blir arrangert av Rogaland bedriftidrettskrets hver tirsdag i høst og Bryne FIK med Rune Log i spissen arrangerer Onsdagstempo i Sandtangen  hver onsdag fremover.