Denne helgen har Jørgen vært på Loddefjordløpet, Trygve har vært funksjonær og reporter på løp til Blåmanen, Tom Roger dekket motbakkeløpet Stego opp på Kalandseid og Oddny dekket Bergen Ultra. Alt arbeid som gjøres i Kondis.no i Hordaland gjøres gratis på fritiden. 


Kjempetilbud til nye medlemmer
Aksel Løvenholm og Steinar Øen (bildet over-fra Jølster maraton 2011) vervet 17 nye medlemmer under påmeldingen til Bergen Ultra i går. Det er ny rekord, og de gjør nok et godt hopp oppover på vervestatistikken. Løperne får kr 50 i rabatt på startkontingenten til alle løpene i Maratonkarusellen.

I tillegg til at de to er gode ververe, skal det sies at Kondis akkurat nå har et kjempetilbud til nye medlemmer. For bare kr 319,- tegner du medlemskap for resten av dette året pluss hele 2013. Det er mange medlemsfordeler, i tillegg støtter du arbeidet Kondis gjør, blant annet med løypemåling og terminlister.

Sjekk at løypa er kontrollmålt
Kondis er ansvarlig for kontrollmåling av løyper for landeveisløp i Norge. Kontrollmålte løyper er viktig for at løpene skal telle med i statistikker og i resultatbaserte uttak til andre løp, f.eks for å komme inn i seedet gruppe i store maratonløp. Sjekk derfor at løypene er kontrollmålt av Kondis hvis du planlegger å bruke resultatet som kvalifisering til andre løp.

I tillegg til å være medlem, er det også andre måter du kan støtte oss på, enten du er medlem eller ikke:

Link til Kondis.no
Du kan legge peker til reportasjene på din facebookside eller på andre media du bruker. Det er veldig enkelt, bare kopier url-en inn i Facebook, så kommer den fint opp. God nettskikk er å linke opp eller i alle fall oppgi kilde for fotografier tatt fra andre nettsider. Kondis.no finansieres i stor grad av annonseinntekter der det er viktig med høyt besøkstall. Ved å linke til reportasje i stedet for å kopiere over bilder, hjelper du oss med dette uten at det koster deg noe som helst.

Bilder i reportasjene
Vi tar mange hundre bilder på ett løp. Vi går gjennom og plukker ut bilder etter beste evne, ut fra hvor stor allmenn interesse de har og hvordan kvaliteten er. Selvfølgelig ønsker vi å vise litt humør og glede i reportasjen. Hvis du ser vekk eller ned, gjemmer deg under en skyggelue eller bak solbriller, er det liten sjanse for å havne i reportasjen. Vi prøver også å få fram jentene. Det mener vi har en positiv effekt på deres deltakelse i løpene. Spesielt på lange løp (10 kilometer og oppover) har vi en mye større prosentsats jenter nå enn vi hadde for 8-9 år siden. Det dere ikke kan regne med vi har tid til, er å sende enkeltbilder på mail. Vi er ikke et fotobyrå med den bemanning de har (og de priser de tar..) men vi håper å kunne tilby slik betalingstjeneste etter hvert.


Reportere foran og bak kameraet: Jørgen Pettersen, knipset av Trygve Andresen under Bjarte Viks Eliteløp 2012.

Tusen takk til alle dere som gir oss tilbakemeldinger, enten dere er lesere av Kondis.no, fotomotiv eller intervjuobjekt- om vi ikke blir rike på penger, har vi i alle fall fått mange nye venner gjennom disse vervene!