Oppegård IL med mange sterke resultater i Hytteplanmila

Med 33,46 var 47-årige Harald Ringen bare 10 sekunder bak persen og vant en klar seier i klasse M45-49 år. I klassen over ble klubbkamerat Vidar Nilsen nr 4 på 36,23, mens superveteranene Svein Sølvberg og Einar Jacobsen ble hhv nr 1 og 3 i M60. Alle representerer OI.

På damefronten ble det nok en klasseseier til Wenche Dørum fra Ski og Royal Sport.

Naboene fra Bøler var ikke stort snauere, med klasseseier i M35 og 10.plass totalt for Øystein Mørk på sterke 32,30, og klasserekord og seier i M50 til Trond Olav Berg på 34,25.

Harald Ringen drar feltet med damevinner og bergenser Kirsten Marathon Melkevik og haldenser Bjørn Johannessen.
(Foto: Kjell Vigestad)

Svein Arne Sølvberg i fint driv. (Foto: Kjell Vigestad)

Helge Horn fra Ski IL  (Foto: Kjell Vigestad)

Morten Gammelsæter fra Oppegård IL på vei tilbake i godform.  (Foto: Kjell Vigestad)

Frode Monsen med Steinar Lien hakk i hæl.  (Foto: Kjell Vigestad)

Fra premieutdelingen

Arrangørene hadde et rikholdig premiebord. Her har Harald Ringen klatret til topps på premiepallen i M45.

I M60 hadde Oppegård IL to av de tre på pallen, ved Svein Sølvberg (midten) og Einar Jacobsen (t.h.)

Naboene fra Bøler IF ville ikke være dårligere. Her troner Øystein Mørk øverst på M35-pallen.  Rekrutteringen er også godt i gang der i gården.

Og Trond Olav Berg vant M50 på ny klasserekord.  Dermed ble det 2-2 i innbyrdes oppgjør mellom Oppegård og Bøler denne gangen.

Du kan se flere bilder og lese fyldig reportasje med omtale av andre lokale løpere på SportsBloggen.

Kondis sin hovedreportasje og resultater.