Klokken 18 søndag ettermiddag er det premiere på en spennende podcast på YouTube med verdens beste fjellultraløper Kilian Jornet.

Jornet har siden 2016 vært litt norsk, han bor sammen med den svenske ultraløperstjernen Emilie Forsberg i Måndalen i Rauma kommune.

Det er ultraløper-nomade Hans Kristian Smedsrød som presenterer denne YouTube-podcasten på sin kanal NEDA (Nå er det Alvor). 

32 år gamle Kilian Jornet Burgada er opprinnelig fra Catalonia i Spania, og har en helt vanvittig merittliste; Han har vunnet de største terrengultraløpene som f.eks. UTMB og Western States, han er 6 ganger vinner av Skyrunner World Series, og han har ikke minst utrolige "Fastest known Time opp/ned blant annet Matterhorn, Mont Blanc og Mt. Everest. Se hele oversikten på Wikipedia.

Sendingen handler ikke mest om Kilian. 
- I episoden går vi gjennom excel-arket Kilian har laget hvor han har loggført handlinger som har satt preg på idretten vår på en eller annen måte, sier Hans Kristian Smedsrød til kondis.no.

Her kommer sendingen (og den blir selvsagt liggende på YouTube om du ikke får sett den allerede i dag):


 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957