Nå på søndag 1.februar drar Viking Race-initiativtaker Andreas Dietzel  på vikingtokt til England. Han tar med seg de to deltakere på Viking Race Mari Weider og Martin Weider. 
I England skal de delta i Tough Guy som er hinderløpenes (obstacle race) sin bestefar. 

059_vikingrace_foto_stian_240814.jpgFoto fra Vikign Race i 2014.  Fotograf: Stian S. Møller kondis.no

Viking Race er Norges største hinderløp (obstacle course race=OCR) Viking Race ble arrangert første gang i 2013 og 1200 personer har så langt deltatt i Viking Race.
www.vikingrace.no

Tough Guy ble startet i 1987. Det er kjent  for iskalde værforhold, kjempehindere og genrelt er alt i storskala.  Flere nordmenn deltar hvert år. Som vi ser av årets arrangementsliste er det en lang sesong og mye å velge mellom. 

Tough_Guy_program_2015_640.png

Martin_flammehopp_FOTO_Spartan_Race.jpgMartin i fyr og flamme under Spartan Beast i oktober i fjor.  Foto:  Spartan Race 

De to vikingheltene Mari og Martin Weider kunne du i oktober lese om på kondis.no når de ble de første norske som fullførte en Spartan Trifecta. Da hadde   de gjennomført Spartan Sprint (5-8km), Super Spartan (12-15km) og Spartan Beast (halvmaraton+). 

Les kondis reportasjer om Weider-paret og om Fire sunnmøringer i Spartan Race og om Spartan Beast halvmaraton i høljregn.