- Jakob våknet med vondt i halsen, og det er konstantert at han har fått halsbetennelse, sier Gjert Ingebrigtsen i en pressemelding i dag.
 

Skulle deltatt på Bislett Games i morgen

Etter planen skulle Jakob ha reist fra høydeopphold i St. Moritz i Sveits i morgen, for å delta på drømmemila under Bislett Games i Oslo. Både deltagelsen og reisen utgår nå, ettersom han er blitt syk. Til NRK forteller faren Gjert at han er skikkelig syk, og ikke i nærheten av å kunne trene. Jakob oppsøkte lege i St. Moritz i går, og skal til ny undersøkelse i dag. Han er satt på penicillin og smertestillende. 

På spørsmål om når han kan være tilbake igjen i trening, er svaret fra Gjert at det er det umulig å si noe om.
 

Filip løper på Bislett

Med Henrik ute på grunn av operasjon, og Jakob ute med sykdom - kommer kun én Ingebrigtsen til start på Bislett torsdag kveld. Filip skal løpe 3000 meter. Dette blir faktisk hans sesongdebut, og det blir spennende å se hvordan formen er, etter en noe trøblete sesong så langt.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957