Nyttårsløpet ble avlyst i 2015 på grunn av for få påmeldte. I år ar det imidlertid større optimisme og rundt 100 stk hadde valgt å melde seg på det 7 kilometer lange løpet som ble arrangert fra Spenst Moss i Rygge.

– Det er ikke så mye som skjer her i Moss, og det er utrolig moro å være med og arrangere noe, sier Thomas Solberg til Moss Avis rett før løpet.

Etter løpet er Solberg godt fornøyd med oppmøtet og gjennomføringen.

Det virket som om folk koste seg og hadde det fint, skriver han i en e-post til Kondis.

Ulrik Lolland var klart raskest i den 7 km lange løypa, det han vant på 26:45. Den 24-åringe mossingen satser sterkt på friidretten og har NM-finalen på 1500 meter som kommende mål. Farten hans kunne selvsagt ingen av de andre deltagerne matche. I nyttårsløpet kom Ole H Røhr på 2.plass med 29:07, mens Sigrun Gjølberg vant kvinneklassen på 34.21.