I den uvanlige tiden vi nå er inne i ønsker Oslo Maraton å spre glede, skape samhold og oppfordre til aktivitet. Derfor inviteres det til 17. mairaton - et gratis, virtuelt løp på nasjonaldagen. Løpet er for alle, og du bestemmer selv hvor og når du vil løpe - så lenge det er på 17. mai. 

– Vi inviterer hele familien til å være i aktivitet. Velg distanse selv. Alt er helt gratis og masse kule premier vil bli delt ut. Vi vil blant annet kåre beste antrekk, morsomste løpebilde og mest kreative barneaktivitet, forteller Edwin Ingebrigtsen i Oslo Maraton. 

Du kan delta i fem ulike distanser: 

  • 3 x hurra! (3 km)
  • Jordbærmila (10 km)
  • Halvmaraton (21,1 km)
  • Maraton (42,2 km)
  • Trippelen (73,3 km)

– Så må vi ikke glemme at 17. mai er barnas dag. Vi utfordrer deg og familien din til å lage Barnas Maraton på deres måte. Har dere kreative løsninger for å få barna i aktivitet denne dagen? Hinderløype i stua? Isløp i skogen? Hashtag #barnas17mairaton og vis oss deres aktiviteter for barna, skriver Oslo Maraton på sin nettside

Det er gratis å delta i det virtuelle løpet, men for å delta må du melde deg på. Og i skrivende stund er det 1131 som har gjort dette
Alle påmeldte deltakere er med i trekningen av flotte premier. I tillegg er det egen premiering til vinneren av hver distanse.

Og husk å følge FHIs smittevernregler når du løper. Vi løper alene, men likevel sammen, oppfordrer Oslo Maraton.

Arrangementets nettside

Arrangementets facebook-side

Påmelding til 17. mairaton kan gjøres HER

Usikkert hva som skjer til høsten
Foreløpig er det usikkert hva som skjer med det "ordinære" Oslo Maraton som etter planen skal arrangeres 19. september. Slik situasjonen er nå, så har regjeringen bestemt at alle små og store kultur- og idrettsarrangementer skal forbys frem til 15. juni på grunn av koronaviruset og smittefare. 

– Enn så lenge vil vi fortsette planleggingen som normalt. Vi vil komme med informasjon så snart vi vet noe mer, skriver Oslo Maraton på sin nettside. 

stemningsbilde_50D5696.jpg
Følg smittevernsreglene: På 17. mairaton er det viktig å følge FHIs smittevernregler. Løp i grupper på maks fem personer og med minimum to meters avstand. (Foto: Bjørn Johannessen)

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957