Det var 22 lag på start. 18 på lang løype og 4 på kort løype da Nittedal Hundekjørerklubb arrangerte Varingskollstafetten for 37. gang. Totalt 256 løpere var involvert.

Varingskollstafetten er en løpestafett langs gamle Hadelandsvei med i alt 12 etapper med start fra Mijøhuset Gnisten i Hakadal. Løpet går sørover langs Gamleveien til Rotnes. Deretter opp mot Nittedal stasjon og med innkomst på Bjertnes videregående skole. Etappenes lengder varierer fra 330 meter til 2630 meter.
Varingskollstafetten på facebook

Gjelleåsen IF Ski Junior vant kvinneklassen. (Arrangørfoto/Audun Morgestad)

Nittedal Hundekjørerklubb arrangerer også Varingskollen Opp, i år går motbakkeløpet for 16. gang, tirsdag 3. september.

4 1   Rotnesbeitet Kort Løype 00:29:57

Nittedal IL Ski 2003 kom på 2. plass i aktiv klasse, og det var åpenbart ikke bare gutteløpere på laget. (Arrangørfoto/Audun Morgestad)

Nittedal Banquet Racers vant klasse Tur og Trim, men de slo også alle de aktive lagene. (Arrangørfoto/Audun Morgestad)

Nittedal Skiskytterlag løp inn til 4. plass i aktiv klasse. (Arrangørfoto/Audun Morgestad)

Team OCR vant bedriftsklassen og er godt fornøyd med innsatsen. (Arrangørfoto/Audun Morgestad)