August Flø og Janne Kjellberg Johansen vant Nyttårsløpet

- FIFs August Flø (21) tok en overlegen seier i herreklassen på tiden 10:07, samtidig som Janne Kjellberg Johansen tok seieren i dameklassen med tiden 13:34 – sekundet før tolvåringen Astrid Stigen.

Det er Fredrikstad Blad - som arrangerer nyttårsøpet i byen - som skriver dette etter folkefesten i sentrum av Fredrikstad på ettermiddagen årets siste dag. Les hele saken her.

143 bilder
Nederst i artikkelen ligger det en stor bildeserie med 143 bilder fra nyttårsløpet og en 10 minutters video.

Resultatene ligger så langt vi klarter å finne ut bare som +sak (forbeholdt avisens abonnenter). De fleste løp 2 runder, altså 3,3 kilometer, men det var også mange som løp én runde.

Dette var den 41. utgaven av nyttårsløpet i Fredrikstad.

Kondis.no 2014: Nora Wold og August Flø vant Nyttårsløpet i Fredrikstad
Kondis.no 2013: Folksomt i Nyttårsløpet i Fredrikstad

Nora Wold og August 2014

August Flø vant nyttårsløpet også for to år siden, her sammen med vinneren av kvinneklassen Nora Wold. August som har løpt for SK Vidar noen år, returnerer nå til Fredrikstad IF. På årets løp brukte han 10:07 mens han i 2014 vant på 10:16.(foto: Rolf Bøhn).

Janne Kjellberg Johansen vant også i 2013 der dette bildet er tatt. Den gangen brukte hun 12:40, altså 54 sekunder raskere enn i år (foto: Bjørn Johannessen):