I det forrige løpet kom det et heftig snøfall midt under løpet, men denne gangen var snø- og isfrie løyper som møtte de 97 deltagerne som løp ut fra start ved IKEA-bygget i Åsane. Litt vind er det alltid rundt Liavatnet, men det var ikke noe stort problem.

På 5 km var det noen løpere fra Ask Friidrett som kom først i mål. Det var en gjeng fra Askøy som hadde tatt turen til Åsane. Her ble det 12 år gamle Ronja Furevik som løp aller raskest av kvinnene og vant klart foran Anne Alice Runner fra Varegg/ Team Melkesyre. Det var også en 12-åring på tredjeplass, Aurora Veen Torkildsen fra Norna-Salhus IL / ÅSC.

Beste mann på 5 km ble også en Ask-løper, Jon-Henning Gullbrå Hilleren løp inn på gode 17:40. Han ble etterfulgt av Espen Utgård Sæther og Christian Magnus Lothe Hitland.

På 10 km var det antagelig en som hadde tatt feil startnummer, for den som løp i mål som første kvinne hadde i hvert fall skjegg. Vi antar derfor at beste kvinne var Ida Høsteng, hårfint foran Anne-Grethe Teigen med Anke Seldal på tredje plass.

Beste mannlige løper på 10 km ble Bjørn Rusten Lundberg, som etter hvert har mange topp-plasseringer i denne karusellen. Øystein Aamli og Kristian Mo fulgte på de neste plassene.

Alle resultater fra Åsane Løpskarusell 10. mars

12 år gamle Ronja Furevik løp aller raskest av kvinnene på 5 km. Aurora Veen Torkildsen (t.v) og Anne Alice Runner (t.h) inn til tredje- og andreplass.

10 433 Ane Wilhelmsen-Langeland NYBORG K40-44 25:50

De tre beste menn på 5 km: Christian Magnus Lothe Hitland, Jon-Henning Gullbrå Hilleren og Espen Utgård Sæther.

10 943 Jan-Olav Gullbrå Hilleren Ask Friidrett M14-15 20:17

Ida Høsteng og Anne-Grethe Teigen var de to raskeste kvinner på 10 km. Kun to sekunder skilte dem.

7 532 Hanne Bjørke Team Hanne K45-49 56:29

Øystein Aamli deltok for første gang i Åsane Løpskarusell og han hadde et sted i løypen vanskeligheter med å finne rett vei, kan han fortelle. Bjørn Rusten Lundberg vant klart.