I laguttaket til 3000 meter til EM friidrett innendørs ble Bjørnar Sandnes Lillefosse tatt ut som hjemmeværende reserve. Nå viser det seg at han får mulighet til å prøve seg mot Europas beste løpere i EM Friidrett i Polen, så vi regner med at han er på vei dit nå. Sammen med Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås skal han løpe 3000 meter forsøk på lørdag. Løpet går klokken 11:25.

Da han klarte kvalifiseringskravet på å komme under 8 minutter på 3000 så var han ikke helt optimistisk med tanke på å få en Polen-trur, men nå har altså Filip Ingebrigtsen valgt å trekke seg. Han klarte heller ikke å kvalifisere seg til finalen på 1500 meter så formen er ikke helt på topp.

Se vårt intervju med Bjørnar Sandnes Lillefosse i saken som er lenket her, tatt rett etter kvalifiseringsløpet.

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957