Det blir som vanlig 5 løp før sommerferien og 5 løp etter. Helge Simmenes var nok en gang førstemann i mål på 5 km. Vinnertiden denne gang 17.56. Mads Raa Raknes (19.45) og Trond Vevle (20.26) på de neste plassene.

Grethe Jørgensen er heller ikke ukjent med seire i Åsane. Hun tok en ny, denne gang stoppet klokken på 21.02. Deretter fulgte Vibeke Raa (21.35) og Hanne Liland 22.48.

Bjørn Rusten Lundberg som nå er innmeldt i Varegg var raskeste mann på 10 km. Det er ikke første gang han vinner den lengste distansen på hjemmebane. Han tilbakela milen på 36.23. Nærmest fulgte ytterligere 3 Varegg-løpere,  Paal Andersen (39.22) , Jon Brunvoll (39.40) og Tore Klanderud (40.17).

Amalie Svanberg ble beste kvinne. Vinnertiden hennes var 41.08.

- Hadde nok kommet under 40 minutter om det ikke var for de glatte partiene rundt vannet, var redd for å falle.

Har trent løping jevnlig siden jeg var 16 år men startet ikke å melde meg på løp før i 2017. Da deltok jeg på bl.a. Oslo Maraton, Knarvikmila og Maratonkarusellen. Fulgte opp 2018 med Knarvik og Oslo.

- Jeg elsker å løpe. Det gir meg energi , glede og ikke minst mestringsfølelse ! Herlighet!  Trener 3-4 ganger i uken, alt fra 7 til 12 km. Jeg trodde ikke jeg skulle klare det såååå bra da jeg meldte meg på konkurranser, men er virkelig gøy å se resultatene. Jeg gleder meg allerede til neste løp!

Amalie Joensen (41.40) og Linda Skjønberg 47.07 deretter.