Forholdene var perfekte for løping på årets siste dag i Egersund. Egersund IK som har arrangert Nyttårsløp siden 70-tallet fikk deltagerrekord på 174 fulførende løpere. Det var en svært gledelig avslutning for klubben i sitt 100-årsjubileum.

Tradisjonen tro ble det arrangert barneløp uten tidtaking for de aller minste. I mellomløypa, som er en runde i "8-tallet" som måler 1,7 km, seiret Ina Odland Pulsen og Markus Gjøse. Begge disse løperene er fra Bjerkreim IL og har sin bakgrunn fra den gode langrennssgruppa i bygda.

I langløypa, som er tre runder og måler 5,1 km, tok Bjøro Nevland komandoen fra start. Han løp et solid løp og vant med god margin på neste mann. Like suveren var Kirsti J Skåtøy i dameklassen.

RESULTATER.

Markus Gjøse foran sin klubb- og klassevenninne Ina Odland Paulsen. I mål var rollene byttet om med Ina som vinner.    Foto: Thomas Hetland