083-_MG_2569.jpgAugust Lilleaas Sætre i fint driv i de elverumske skoger i høst-hinderløpet 2018. 

Forest Run er et hinderløp som passer for alle uansett treningsbakgrunn! Det er mange utfordringer underveis, men det er ingen tvang å måtte gjennomføre alle hindringene. Løypa går gjennom skog, vann, myr, på grusvei og i gress.  Du kan velge å delta på individuelt eller på lag med to andre deltakere i en 5 km lang løype. Parkering og garderober er på gamle Melåsberget skole. 

Vilde_Aaseth.jpg
Vilde Aaseth med eminent teknikk i et tauhinder i den militære hinderløypa på Terningmoen i 2018. 

Første start går kl. 10 med 3 minutter mellom hver pulje. Pga. Covid-19 må alle deltagere registrere kontaktinfo på seg selv og den de evt. må ha med seg. I år ønskes det ikke publikum da det maks. kan være 200 mennesker på arrangementet, iberegnet funksjonærer. Det blir en enklere form for tidtakning ved bruk av treningsappen Strava. 

014-_MG_2454.jpgHinderløp er gøy!

Tidligere reportasjer på kondis.no:
Høst-hinderløpet 2018: Varm velkomst for hinderløp i Elverum
Forest Run 2019: Kvinner i stort flertall i Forest Run i Elverum

Forest Run's nettsider
Forest Run på Facebook
Påmelding

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957