Femundløpet har distanser for hele familien med 5 km mosjon og 10 km konkurranse. Som alltid arrangeres også Småtrolløpet for barn hvor Femundtrollet og Knut Klovn kommer og underholder. Alle distansene går i flatt og lettbent Femundterreng på mjuke skogsstier og grusveier. Start og mål er ved Femundsenden hvor det også finnes garderobe- og overnattingsfasiliteter og muligheter for årets mest forfriskende dukkert!  

Gavekort på 2000 kr trekkes blant alle aktivesammen med andre gavepremier. Det er gavekort og pengepremie til beste dame og herre på 10 km i tillegg til premiering til de tre beste i hver aldersklasse. I Småtrolløpet er det premiering til alle. Det vil i år igjen være mulig å bli dekorert med Eggen-medaljen ved å i tillegg til femundløpet delta i Vardfjelløpet på ski og et sykkelritt i regi av Engerdal Sportsklubb. Nytt av året er rekordnonus på 3000 kr til den som slår løyperekorden som lyder på henholdsvis 31:08 for menn og 36:28 for kvinner. Den siste ble satt av Ida Meli Narbuvoll i 2015. 

Påmelding er mulig helt fram til en halv time før start, men for de aktive lønner det seg å melde seg på senest lørdag 22. juni for å unngå etteranmeldingsbegyr: 

Ren-Engs nettsider
Femundløpet på Facebook
PÅMELDING

Arne Heimdal (fra v.), Ole Guttulsrød  og Bjørn Tvedt i broderlig målgang i en tidligere utgave av Femundløpet.