Postene gir differensierte poeng, og deltakerne skal gjennomføre så mange poster man rekker på 2 timer. Det kan maksimalt oppnås 100 poeng. 

På hver post står det opplyst hva man skal gjøre, samt en person som gir et stempel for gjennomført oppgave. Oppgavene er varierte med alt fra push-ups til bading i Sagtjernet  såvel som i Glomma. 

Hinder Elvis.jpgHindere ved Elvis. (Arrangørfoto)

Totimers innsats

Det er ikke tillatt å bruke noen form for fremkomstmidler, men du kan delta alene eller sammen med en gruppe. Start og mål er på Terningen Arena med registering mellom kl 10.00 og 11.00, og målgang før kl 13.00. Distansen som må tilbakelegges for hele runden er anslått til mellom 8 og 12 km. Rebus/hinderløpet er åpent for alle uten nedre aldersgrense. 

Her er utfordringene du møter så du kan forberede deg litt:

Kan være et bilde av tekst

Reportasjer fra Forest Run på kondis.no:
Høst-hinderløpet 2018: Varm velkomst for hinderløp i Elverum
Forest Run 2019: Kvinner i stort flertall i Forest Run i Elverum 
Forest Run 2020: 
Forest Run for 86 lekne hinderløpere på Jømna

FOREST RUN Elverum 2020Måljubel under fjorårets utgave av Forest Run da over 80 deltok i skogen på Jømna. (Foto: Andreas Kokkvold)

Forest Run's nettsider
Forest Run på Facebook
PÅMELDING
 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957