Det er en ny klubb som inviterer til et nytt løp lørdag 4. mai: Frognerparken IL ble stiftet 6. februar 2017 og jobber for å få etablert Idrettshjørnet i Frognerparken som et positivt samlingssted med et bredt tilbud av idrettsaktiviteter for barn og unge gjennom hele året.

"Oslos vakreste byløp"
Frognerparkenløpet betegnes av arrangøren som "Oslos vakreste byløp" - og kanskje har de rett i det. Undertegnede likte i alle fall løypa til Frognerparken Rundt i 1984 veldig godt, så godt at tiden fra dette løpet fortsatt er pers på 10 km. Den gangen var løypa lagt også utenfor parken opp mot Ullernchausseen, men nå 35 år og 1 uke senere vil løypa i sin helhet gå i Frognerparken-Vigelandsparken-Skøyenparken.

Bilde 02.04.2019 klokken 08.29.jpg

Løpet arrangeres fra Frogner stadion og løypa på 5 km løpes to ganger for løperne på den doble distansen. Det blir også barneløp på 600 meter. Frognerparkenløpet (5+10 km) ble torsdag 26. april kontrollmålt av løypemåler Vidar Dvergedal i Kondis. 

Les mer om kontrollmålte løyper

Det som er litt synd er at det er så mange andre løp i hovedstaden samme helg; Råskinnet lørdag, Ekebergløpet, Wings For Life run og Vom Dogrun søndag. Men alle disse løpene har jo sine særpreg, og det bor mye folk i Oslo! 

Frognerparkenløpets hjemmeside: www.frognerparkenlopet.no
Frognerparkenløpet på facebook


Frognerparkenløpet på Instagram: Snart er Frognerparken grønn igjen☘️🌿💚🏃🏼‍♂️🏃🏼‍♀️👏🏻
Klar for Frognerparkenløpet lørdag 4.mai?