19. juni kunne du lese om det nye løpet, med start og mål på Akershus festning, som tegnet Kvalitetsløpsavtale med Kondis. Foruten marsj byr arrangørene på 5 km og 10 km

På løpets hjemmeside leser vi følgende:

NVIO avd. Oslo har tatt initiativ til et Hedersløp med og for våre veteraner. Vi samarbeider med Veteran møter veteran, NROF, SIOPS og Norges Lotteforbund og løpet har utgangspunkt i Akershus festning. For å hedre våre falne veteraner vil løypen gå forbi minnestedet ved Forsvarsmuseet, og være godt synlig under løpet.

Dette er et frivillig, ikke-kommersielt prosjekt hvor eventuelt overskudd går uavkortet til Stiftelsen Veteranhjelpen. Løpet er oppført på terminlisten til Kondis.no og er åpent for alle interesserte.

Distanser: 5 eller 10 km med start og mål på festningsplassen. Det vil også være mulig å gjennomføre løpet som en marsj.

Logoplakat_200x206.png

Hjemmeside for Hedersløpet     

Facebooksiden for Hedersløpet

Her er listen over alle Kvalitetsløp.

Som Kvalitetsløp får du som Kondismedlem 40 kr i i startkontingent-rabatt

LES MER OM MEDLEMSFORDELENE OG MELD DEG INN HER
 

 

LØYPER KONTROLLMÅLT AV KONDIS

  • 211 løp med blant annet:
  • 48 maraton
  • 80 halvmaraton
  • 105 10 km-løp
  • 83  5 km-løp
     

Kondis gir deg oversikten over alle de 211 kontrollmålte løpene


Blant våre oversikter er:

 

Kontrollmåling av løyper i Norge

Kontrollmåling av løyper i Norge er det Kondis som står for, og de danner grunnlaget for all statistikk i løyper utenfor bane i Norge.

Alt dette arbeidet gjør Kondis gratis, men det gjør seg ikke sjøl og vi er derfor svært avhengig av en så stor medlemsmasse som mulig. Akkurat som Olav Engen skriver om i artikkelen:  Kondis.no er i realiteteten en kjempestor dugnad

Så setter du pris på de kontrollmålte løypene i Norge: BLI MEDLEM!