Trimtex cup er en serie med o-løp for ungdom i alderen 13-16 år, her kjempes det i god Tour de France stil om gule ledertrøyer, grønne spurttrøyer og klatretrøyer i polkadott. Årets cup består av 8 løp, som arrangeres i Akershus og Oslo o-krets, men det er mulig for løpere utenfor kretsen å delta.

Østmarka OK arrangerte første løp i forbindelse med sitt o-løp: Høydepunktet, som gikk fra Løvenstad skole i Rælingen. Av totalt 543 startende var 141 i aldersgruppen 13-16 år og deltagere i Trimtex Cup.

Etter en snørik vinter var dette et av de første løpene i Akershus og Oslo uten snø i terrenget. Terrenget var ganske kupert og med en våt skogsbunn, samt en del krevende orientering ble det en del drøye tider i de fleste klasser.

I de yngste klassene i Trimtex cup, D/H13-14, ble det seier til Maja Mo Hjelseth, Nydalen og Christian Fredrik Borg, Koll. De vant med hhv  1,09 min og 6 sek margin til neste løper på resultatlisten.

De eldste klassene, D/H15-16, ble vunnet av Pia Young Vik, Nydalen og Nils Tveite, ÅS UMB.  Her var seiersmarginen hhv 2,08 min og 13 sek.