Bislett 50K 18.02. måtte for få dager siden avlyses på grunn av gjeldende koronabegrensninger innendørs. Da ble Holmestrand Ultraløperklubb oppfordret til å gjenta suksessen fra 2020 med Cannonball-løp på 25 km og 45 km.

Klubben, med Jeanette Vika og Kristian Jahre i spissen tok oppfordringen på strak arm, og i dag er Holmestrand Cannonball Ultra 2.0 lagt inn i Kondis' terminlista. Løpet arrangeres en uke tidligere enn Bislett 50K var planlagt, på lørdag 12. februar.

Det blir start og mål ved Nysgjerrig-statuen på brygga i sentrum, samme sted som Holmestrand Maraton starter to måneder senere. Dette er et lavterskel sosielt løp med  påmelding ved start, og der deltakerne selv må sørge for egen bevertning. Men, det er en kontrollmålt løype og tidtaking - så løpet teller bl.a. til utmerkelsen "Ultraløpsfatet".

Deltakerne på ultradistansen løper 9 runder i den 5 km lange løypa, mens løperne på 25 km slipper med 5 runder.

Les mer på løpets facebookside

2020: 

Ultraløperne Kristian Jahre og Jeanette Vika inviterer nå til sitt eget ultraløp i Holmestrand sentrum.
Ultraløperne Kristian Jahre og Jeanette Vika inviterer nok en gang til ultraløp i Holmestrand sentrum.


Se også: Norske ultraløp 2022: Terminliste, statistikk, påmeldingsstatus  mv

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957