Under dette stevnet fikk vi en god konkurranse på internasjonalt toppnivå og mange gode prestasjoner i samme klasse. Les sakene våre under her.

kristine.jpg

Fantastisk løp av Kristine Eikrem Engeset i Bergen

Den første store løpsøvelsen under Trond Mohn Games i Bergen ble en skikkelig opptur for en løper i meget god form. Kristine Eikrem Engeset senket sin personlige rekord med "et hav", og ble nummer tre på øvelsen.
1U9A0607.jpg

Kjempeløp på 800 meter av Tobias Grønstad

Tobias Grønstad imponerte med et meget godt kalkulert løp på 800 meteren under Trond Mohn Games, og sikret seg seieren. Han er ubeseiret så langt i år.
1U9A0743.jpg

Malin Edland beste norske på 10. plass på 1500 meter under Trond Mohn Games

Våre beste norske løpere på 1500 meter meldte forfall til kveldens øvelse. For våre gjenværende kort Malin Edland og Selma Engdahl ble det for tøft å følge de beste. Nikki Hiltz vant som hun ville.
1U9A0759.jpg

Hedda Hynne på 5. plass i sesongåpningen

Ingen av de norske løperne hadde tilsynelatende noen superdag under 800 meteren på Fana stadion i Bergen lørdag kveld. Hynne ble beste norske på 5. plass, da Rachel Pellaud fra Sveits vant.
1U9A1106.jpg

Fredrik Sandvik perset da spanske Ruiz vant 3000 meter hinder

Det ble spansk seier på 3000 meter under herrenes hinderøvelse under Trond Mohn Games lørdag kveld. Fredrik Sandvik var godt med i hovedfeltet hele veien, men kunne ikke svare på fartsøkningen på den siste runden.
1U9A1236.jpg

Overlegen seier til Narve Gilje Nordås på 3000 meter

Kveldens siste løpsøvelse under Trond Mohn Games var 3000 meter flatt for herrene. Det var stort sett et samlet felt som lå helt framme, men med en runde igjen satte Gilje Nordås fart og avgjorde på imponerende vis.

Trond Mohn Games er en hyllest til Trond Mohn som i år fyller 80 år. Det ble arrangert for første gang i forbindelse med hans 75-årsdag, og det markerer idrettens takknemlighet for at Trond Mohn har gitt milliarder av kroner til mange ulike idrettsformål med alt fra ballbinger for fotball til store idrettshaller.

Trond Mohn Games er et friidrettsstevne som i år har oppnådd en enda høyere ranking, klassifiseringen heter her World Athletics Continental Tour Silver-stevne, noe som gir godt med rankingpoeng. 

1U9A0447.jpg
Trond Mohn ble selvsagt hyllet på stevnet som bærer hans navn og som i år markerer hans 80-årsdag. Her blir han tildelt blomster og gaver fra friidrettspresident Anne Farseth. (Foto: Arne Dag Myking)

1U9A0471.jpg
Et buekorps markerte Trond Mohns 80-årsdag under åpningsseremonien. Etter dette var det innmarsj av idrettslagene med deres faner.

Les også Kondis sin forhåndssak som inkluderer startlistene sortert på personlige bestetider: Den norske løpseliten er klar for Trond Mohn Games

 

Startlister Trond Mohn Games (ekstern lenke)
(NB! Startlistene vises ikke i Chrome)

Les om tidligere Trond Mohn Games

2022: Idrettsfesten Trond Mohn Games
2021: Karsten Warholm var mest populær i Trond Mohn Games

2019: Henrik Ingebrigtsen vant 3000 meter i Trond Mohn Games, men ingen norgesrekord
2019: Hedda Hynne med glede og lettelse etter sin 600 meter i Trond Mohn Games
2019: Filip slo Filip på 1500 meter
2019: Kappgang-øvelsen i Trond Mohn Games kan bli underkjent
2018: Kjempestemning og topprestasjoner i Trond Mohn Games