Kondis mottok i dag et tilsagnsbrev fra Bymiljøetaten i Oslo kommune om at vi har mottatt 43.000 kroner i støtte til å arrangere Kondis’ Nyttårsløp. 

Kondis søkte i utgangspunktet om å få 50.000 kroner i tilskudd.

Marianne RøhmeVi tok det på ingen måte som noen selvfølge at vi skulle få noe. Gleden var derfor stor da vi til tilsagnsbrev om 43.000 kroner i støtte fra Bymiljøetaten, sier daglig leder i Kondis, Marianne Røhme (bildet), som setter stor pris på støtten fra Bymiljøetaten.

Dette opplever vi som en stor annerkjennelse av arrangementet fra Bymiljøetatens side, sier hun.

Kondis ønsker at flest mulig skal få mulighet til å være med på løpet, og har derfor valgt å gå ut med en svært lav startavgift til løpet.

Med en lav startavgift er også risikoen for å gå med underskudd større. Dette trenger vi nå ikke å bekymre oss for lenger etter denne gaven fra Bymiljøetaten, sier Marianne.

Bymiljøetaten gikk i vår ut og søkte etter aktørører som kunne bidra med kulturelle eller idrettsrelaterte arrangementer som kunne skape liv i sentrumsgatene innenfor Ring 1 som en del av bilfri bypakke. De oppfordret potensielle aktører til å søke etaten om midler til støtte.

I vurderingen av Kondis sin søknad la Bymiljøetaten vekt på at Kondis’ Nyttårsløp var åpent for alle og bidrog til å skape liv og røre i byområdet. Kondis-topp-logo.jpg
Kondis Nyttårsløp arrangeres i år for første gang, 17 år etter at det var nyttårsløp i Oslo sist. Nyttårsaften klokka 12 går startskuddet, og da ønsker vi at også du skal være med. Løypa er kontrollmålt til 5 kilometer og følger turveien lang sjøen til/fra Bygdøylokket. Start og mål er ved Skur 13, ikke langt fra Tjuvholmen på Aker Brygge.

Jo flere vi blir, jo bedre blir festen. Og enda bedre skal det bli de kommende årene. Hittill har 107 meldt seg på - vi håper på minumum det tredobbelte dette første året.

Løpets hjemmeside

Påmelding og liste over påmeldte


LØYPA:


LANGS SJØEN: Øvre gangvei mot vending, nedre gangvei tilbake: