Det er ikke lenge siden Kondistreninga Ålesund startet opp, og facebooksiden deres har allerede langt over 100 medlemmer. 22. august starter Kondistreninga opp i Elverum (egen sak) og en uke senere, tirsdag 29. august er det klart for første trening i Kondistreninga Hønefoss.

Dette blir en fin oppfølging av to lokale løpsgodbiter med Ringeriksmaraton 17. august og Ringerike 6-timers 24. august.

Initiativtager Hilde Johansen håper å få med seg mange på treningene, og etter hvert også hjelp på trenersiden. Allerede nå kan du melde deg inn som medlem på Kondistreninga Hønefoss sin facebookside, og som du kan lese i den mer omfattende informasjonen nedenfor er dette et gratis og uforpliktende folkehelsetilbud.


Hilde Johansen
Hilde Johansen ønsker velkommen til Kondistreninga Hønefoss med oppstart 29. august. (Foto: Marianne Røhme)

KONDISTRENINGA HØNEFOSS PÅ FACEBOOK
Oversikt over de 10 stedene vi arrangerer Kondistreninga
 

Kondistreninga Hønefoss
et breddetilbud fra Kondis - Norsk Organisasjon for kondisjonsidrett

Synes du det er vanskelig å komme i gang med løpetrening på egen hånd? Er du allerede godt i gang med løpetrening, men ønsker å løpe mer sammen med andre? Er du en av mange som bruker etappetreningene for Ringeriksmaraton som treningsmotivasjon de to månedene det foregår, og savner et lignende tilbud resten av året? Ønsker du inspirasjon til varierte løpeøkter med innslag av løpsteknikk, løpsrelaterte styrkeøvelser og skadeforebyggende øvelser? Bli med på Kondistreninga, da vel!

Kondistreninga Hønefoss er et gratis og uforpliktende folkehelsetilbud for alle som ønsker å løpe. Om du aldri har løpt en meter, om du løper litt nå og da eller om du har løpt i mange år – her er det plass til alle! Treningsøktene blir ledet av personer med bred erfaring innen løping og annen fysisk aktivitet.

Vi starter opp med første trening TORSDAG 29. AUGUST, og fortsetter deretter å møtes for trening torsdager gjennom så og si hele året. I hovedsak vil treningsøktene foregå i Schjongslunden-området, med oppmøte på parkeringsplassen foran ishockeyhallen. Eventuelle endringer og annen informasjon blir annonsert via facebook-gruppa «Kondistreninga Hønefoss» (om du ikke har facebook, vil du bli kontaktet via sms).

KONDIS BASIS (torsdager kl 18:30 – 19:30) vil ha fokus på løpsøvelser der alle, uansett grunnform, skal kunne få utbytte av treningsøktene ut i fra sitt nivå. Her vil vi også ha spesielt fokus på grunnleggende løpsteknikk, løpsrelatert styrke- og bevegelighetstrening, samt skadeforebyggende øvelser.

KONDIS PLUSS (torsdager kl 19:35 – 20:35) er et tilbud til deg som har som mål å øke utholdenhet og kondisjon mot lengre løpsdistanser/konkurranser. Her vil fokus i hovedsak ligge på å gjennomføre distansetrening i rolig tempo, samt at det vil bli lagt opp til morsomme og utfordrende terskel- og intervalløkter. Også i denne gruppa vil man kunne lære om løpsteknikk, løpsrelatert styrke- og bevegelighetstrening, samt skadeforebyggende øvelser. I tillegg kan man om ønskelig få tips og innspill til temaer knyttet opp mot langvarig trening og langvarige konkurranser. Tidvis kan det for denne målgruppen bli gitt tilbud om utvidede treningstider eller ekstra treningsøkter.

Om du ønsker å være med på en av gruppene eller begge to, er opp til deg. Du er uansett hjertelig velkommen til Kondistreninga Hønefoss!

Treningsglede_hvert_fraspark.jpg