Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
F.v.: Espen Haraldsen, Cathrine Haraldsen og Kjersti Plyem er trenerne på Kondistreninga Kongsberg. (Foto: Espen Haraldsen)
F.v.: Espen Haraldsen, Cathrine Haraldsen og Kjersti Pleym trenere i  Kondistreninga Kongsberg

F.v.: Espen Haraldsen, Cathrine Haraldsen og Kjersti Plyem er trenerne på Kondistreninga Kongsberg. (Foto: Espen Haraldsen)

Kondistreninga Kongsberg har blitt etablert

Kondistreninga Kongsberg skal ha sin første trening på tirsdag 29. september klokka 18. Den er åpen for alle. Ønsker du å delta, er det bare å møte opp på parkeringen ved Kongsberg videregående skole på oppsiden av svømmehallen.
Publisert | Oppdatert
Artikkelen fortsetter under annonsen


– Vi vil ha trening en gang i uka, på tirsdager klokka 18. Vi legger opp til rolig løpetur på rundt 10 kilometer, sier Cathrine Haraldsen som er en av trenerne på Kondistreninga Kongsberg. Med seg har hun sin mann, Espen Haraldsen, og Kjersti Pleym.

– Treningene er åpne for alle, både de som er erfarne og de som er helt ferske på det med løping. Vi er tre trenere og skal klare å ta oss av alle, forsikrer Cathrine. 

Kondistreninga Kongsberg har egen Facebookgruppe hvor både lederne og medlemmer kan publisere innhold. Her kan også medlemmene invitere til løpeturer og treninger utenom de oppsatte treningstidene dersom de ønsker noen å løpe sammen med en dag det ikke er trening. Her kan de også publisere spørsmål om trening og skader om det er noe de lurer på. 

Kondis har nå 14 treningsgrupper fordelt fra Risør i sør til Trondheim i nord, og vi ønsker oss stadig flere. Dersom du har lyst til å prøve å få igang en treningsgruppe i ditt område, kan vi i Kondis gjerne hjelpe deg å komme igang. Vi etablerer da en egen Facebookgruppe for treningsgruppa di, og inviterer andre Kondismedlemmer i området til å være med. Vi vil også oppfordre dem til å ta med venner og bekjente som kan ha interesse for å være med i en slik gruppe. Kondistreninga skal være åpne for alle – både medlemmer og ikke-medlemmer. 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957