Löplabbet i Trondheim inviterer til LØPESKOPODDEN LIVE neste torsdag 16. mars - hvor daglig leder i Löplabbet Norge Tor Fauske, sammen med sin faste podde-makker butikksjefen på Löplabbet Lade Henrik Nordtug, gjester Sentrumsbutikken i Trondheim for en times LIVEPOD. 

PRESSEMELDING:

"Löplabbet kårer de 10 viktigste skomodellene i deres 35-årige historie!"

Ikke gå glipp av historiens aller første LØPESKOPODDEN LIVE!

Trondheim, 16. mars 2023 - LØPESKOPODDEN gjester Trondheim, og Løplabbet tar turen "down memorylane". I anledning deres 35-årsjubileum tar Løplabbet en nærmere titt på sin skohistorie og utvikling. De vil kåre de 10 viktigste skomodellene de har hatt i sitt sortiment gjennom årene.

Både salgsvinnere og salgsflopper vil bli tatt med i vurderingen, og det vil bli sammenlignet store kjente merkevarer med små nisjeaktører. Arrangementet vil by på en kombinasjon av nostalgi og mimring, samtidig som det omfavner moderne skoteknologi.

"Vi gleder oss til å dele vår lidenskap for løpesko med våre kunder og alle som er interessert i løping," sier daglig leder ved Löplabbet. "Vår 35-årige historie har vært preget av kontinuerlig utvikling, og vi ønsker å hedre og feire alle de fantastiske skomodellene som har vært en del av vår reise."

Arrangementet vil finne sted i Löplabbet Trondheims Sentrumsbutikk, i Nordre gate 11, torsdag 16. mars fra kl 19-21:00.

Ta turen til Löplabbet for å oppleve en spennende prat om det beste fra løpeskohistorien.

Påmeldingen er åpen, vi har kun plass til de første 50, så følg linken nedenfor, som du også finner på vår Instagram profil: Loplabbettrondheim

Meld deg på her.

Les hva Kondis skrev om Løpeskopodden da den startet opp: 
Ny podcast for løpeskonerder