Lyn SKI / Nordmarka Skogsmaraton skriver i en pressemelding at de av ulike årsaker har måttet utsette den 27. utgaven av Nordmarka Skogsmaraton til lørdag 20. oktober. For i det hele tatt å få til løp har de valgt å ikke ha helmaraton og ultraløp på programmet. Ultraløpet på 63 km skulle etter planen gått for første gang i år, men slik blir det altså ikke. 

- Vi er lei for alle de ulemper dette måtte påføre våre deltakere, men er fornøyde med at vi greier å arrangere Nordmarka Skogsmaraton også i 2020 og ønsker alle velkomne til Kringsjå den 24. oktober!  Vi har også åpnet for noen flere deltakere slik at det er fremdeles er mulig å melde seg på NSM Halvmaraton, skriver arrangøren i pressemeldingen. 

For å gjennomføre et trygt arrangement har de bestemt seg for å gjennomføre en rekke smitteverntiltak: 

• Starten vil skje i puljer med opp til 200 deltakere delt inn i heat på opptil 25 stykker. Vi innfører seeding slik at raskeste starter i de første puljene.
• Første pulje starter 08.30, deretter en ny pulje hver time
• All får tildelt startnummer med nøyaktig oppmøtetidspunkt og startidspunkt
• Starten er flyttet fra klubbhuset til Snøparken for å holde startende adskilt fra de som kommer i mål.
• Målområdet blir delt opp slik at de ulike puljene holdes adskilt
• Tilskuere og støtteapparat vil ikke ha adgang til start eller målområdet
• I tillegg kommer en rekke hygienetiltak og andre tilpasninger

Det blir også opplyst om at dato for neste års Nordmarka Skogsmaraton blir lørdag 19. juni. 

- Vi håper at situasjonen da har normalisert seg og at arrangementet kan gå av stabelen som normalt, avslutter Annik Bjørndal i arrangementsledelsen. 


Kondis' samleside for Nordmarka Skogsmaraton

Godt_teamarbeid_4S7A3391.jpg
Halvmaratondistansen i Nordmarka Skogsmaraton er blitt veldig populær de seinere åra, og i 2020 blir det eneste distanse. (Foto: Runar Gilberg) 
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957