Det gjøres oppmerksom på at denne omtalen er hentet fra en pressemelding og ikke representerer kondis.no sitt syn på produktet. 

Polars nye flaggskip, Vantage V2, registrerer signaler fra kroppen og gir innsikt og essensielle data for å planlegge bedre, trene smartere og restituere bedre. Å gi brukerne personlige målinger og pulsmåling fra håndledd 24/7, slik at de kan forstå kroppen sine bedre, handler om å finne den perfekte balansen mellom form og funksjon. Klokken veier kun 52 gram, har lett design og er laget av førsteklasses materialer for å gi komfort og ultimat ytelse hele dagen, fra å sove til du setter personlige rekorder.

Vantage V2 tilbyr også 40 timer kontinuerlig treningstid og til og med mulighet for opptil 100 timer med strømsparingsalternativer.
– Polar Vantage V2 er hvor design og vitenskap møtes. Vi er svært stolte over å kunngjøre dens lansering i dag. Den er virkelig et bevis på alt det harde arbeidet som er lagt ned. Med denne flaggskipklokken er vi her for alle som jobber seriøst for å nå sine personlige mål og som vil være sikre på at de får resultater av det harde arbeidet sitt, sier Tomi Saario, CEO i Polar Electro.

For at hvert minutt skal telle optimaliserer Polar Vantage V2 treningsinnsatsen – uavhengig av sport – ved å kombinere all Polars sportsekspertise i én pakke og legge til spennende nye funksjoner som:
• skreddersyr puls-, kraft- (dvs. arbeidet musklene dine utfører under trening) og hastighetssoner med de nye løps- og sykkelytelsestestene som gjør det lettere enn noen gang å overvåke fremgangen din.
• optimaliserer treningen med den nye Leg Recovery-testen som kan gjennomføres uten noen ekstra sensorer og utfyller de allerede svært mye brukte og verdsatte funksjonene som Training Load Pro og Recovery Pro, for å hjelpe brukere med å forstå hvordan kroppen responderer på trening og når man er klar for mer.
• gir deg gratis tilgang til det omfattende, men likevel brukervennlige Polar Flow-økosystemet med verktøy for planlegging og oppfølging av trening, aktivitet og søvn. Dette inkluderer nå også den nye Test Hub som samler alle testdataene dine på ett sted for enkel analyse og økt kunnskap om fremdriften din.
• Inkorporerer essensielle smartklokkefunksjoner med nye musikkontroller, vær- og telefonvarslinger.

Polar Vantage V2 er tilgjengelig i dag på polar.com/vantage/v2 for 5299 kr i svart, grønt og grå-lime og i sett med H10 pulssensor for 5799 kr.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)
Polar_Vantage_V2_frontleft_black_HR182_web.jpg
Vantage V2 er en lett multisportklokke som nå tar plassen som Polars nye flaggskipprodukt. Klokka er lett og skal være laget av førsteklasses materialer. 

Nøkkelfunksjoner
● elegant og lett design med førsteklasses materialer og fullt aluminiums klokkehus.
● veier bare 52 gram.
● gir opptil 40 timer kontinuerlig trening med GPS og pulsmåling fra håndledd, og opp til 100 timer via flere strømsparende alternativer.
● Test ytelsen din og personaliser puls-, hastighets- og kraftsonene dine med løpe- og sykkelprestasjonstestene (NYTT!)
● Se om beina dine er klare til trening og følg fremgangen din med restisusjonsstesten (NY!)
● Følg dine lengste treningsøkter med ultralang batterikapasitet og flere strømsparingsalternativer
● Mål puls fra håndleddet med Polar Precision Prime ™ -sensorteknologi
● Optimaliser treningen og unngå overtrening med Training Load Pro ™ & Recovery Pro ™
● Se hvordan kroppen din restituerer gjennom natten med Nightly Recharge ™ og få ferdige treningsøkter basert på dataene med FitSpark ™
● Følg søvnstadiene dine og få innsikt i søvnkvaliteten din med Sleep Plus Stages ™
● Få mer ut av løpene dine med løpskraft fra håndleddet.
● Lær å fylle på energi under dine lengre treningsøkter med FuelWise ™ smart drivstoffassistent.
● Erobre stiene med utendørsfunksjoner som Hill Splitter ™ , ruteveiledning og væroppdateringer.
● Naviger enkelt i spillelisten din og juster volumet med musikkontrollen på klokken din (NYTT!)
● HRV-dataeksport (NYTT!)
● Lag en treningsplan for en hel sesong og hold oversikt over fremgangen din med omfattende analyseverktøy i Polar Flow. Nå kan du også finne alle testdataene dine på ett sted under Test Hub (NYTT!)

Kondis kommer tilbake med test av Polar Vantage V2​ ved en senere anledning.

Vantage-V2_ecosystem-web.jpg

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957