Kondismedlem Sponset innhold
Eli Anne Dvergsdal er så fersk i Varegg at klubbdrakten ikke er på plass ennå, inn til seier i Fløyenkarusellen

Eli Anne Dvergsdal er så fersk i Varegg at klubbdrakten ikke er på plass ennå, inn til seier i Fløyenkarusellen

Nye seire opp til Fløyen for Dvergsdal og Roll Karlsen

Eli Anne Dvergsdal debuterte på "hjemmebane" for sin nye klubb Varegg med en klar seier opp til Fløyen under det 2. løpet i årets karusell


FLØYENKARUSELLEN - FREMGANGER I RUNDE TO

Fotograf : Hanne Liland.

Det ble snøføre også i runde to av årets karusell. Underlaget var mer løpbart enn sist. Løperne presset tidene ned og virket fornøyde etter møte med tidtakerne i Vareggs klubbhus.

Vareggs nye frontløper på kvinnesiden, Eli Anne Dvergsdal, vant på 12:24. Caroline Christie, også hun fra arrangørklubben, kom nærmest. Tredjeplassen gikk til Elisabeth Haug fra HSI.
 

Espen Roll.jpgEspen Roll Karlsen (bildet) har tatt kontrollen på årets karusell og vant som sist komfortabelt. Målklokken viste 10:53. Henrik Angermund var tilbake fra ferie og viste seg frem ved å sikre seg andreplassen. Knut Saksvik fra Widerø tok den siste pallplassen.


Totalvinner Espen Roll Karlsen var godt fornøyd med gjennomføringen selv om tiden var et stykke bak løyperekorden. Men så var det ikke rekordforhold heller.

-  Gikk greit. Fornøyd med tiden ut i fra forholdene. Bar løype opp til Skansen, så gikk det over til slaps og snø etter hvert. Tapte tid i dette partiet.

- Men tiden og formen er god nok til å nærme seg løyperekorden når løypen blir snøfri..

- Tiden min idag ble 10.53. Det er 43 sek ned til egen PB og og minuttet til løyperekorden. Den er mulig å slå på en god dag med gode forhold.

Så får vi se hvordan forholdene blir når  sesongens 3. løp skal arrangeres 14. februar.

 

Resultatliste kvinner    
Plass Navn Klubb                  Tid
1 Dvergsdal,Eli Anne Varegg Fleridrett 12:24 +00:00
2 Christie,Caroline Varegg - Fjellgeitene 14:06 +01:42
3 Haug,Elisabeth Tangen HSI 14:16 +01:52
4 Sommer,Nancy Varegg - Fjellgeitene 14:38 +02:14
5 Trösse,Christiane Varegg Fleridrett 15:11 +02:47
6 Nygård,Ann Eileen D. Varegg - Fjellgeitene 15:13 +02:49
7 Melsom,Vilde Uten klubb 15:21 +02:57
8 Flister,Marianne Opptur motbakkeklubb 16:18 +03:54
9 Ersland,Ida Marie HSI 16:19 +03:55
10 Gjermstad,Marit Varegg - Team Melkesyre 16:22 +03:58
11 Liland,Hanne Varegg - Fjellgeitene 16:25 +04:01
12 Haukenes,Siri Varegg - Fjellgeitene 16:42 +04:18
13 Haugstvedt,Cathrine Varegg - Team Melkesyre 16:45 +04:21
14 Heggernes,Gro Beret Team Koren 17:08 +04:44
15 Skogseide,Bente Team Melkesyre 17:18 +04:54
16 Kot,Klaudia Uten klubb 17:27 +05:03
17 Torsvik,Linn Helen Uten klubb 17:34 +05:10
18 Haga,Annbjørg Varegg - Team Melkesyre 17:38 +05:14
19 Fure,Henriette Uten klubb 17:54 +05:30
20 Munthe-Kaas,Henriette Uten klubb 17:58 +05:34
21 Sylta,Hilde Vvs Komplett 18:00 +05:36
22 Fosse,Kristin Uten klubb 18:34 +06:10
23 Svalland,Vibeke Uten klubb 18:37 +06:13
24 Svortevik,Vibeke Lyngtu Varegg Fleridrett 19:00 +06:36
25 Hellebø,Mona Statoil Mongstad 19:03 +06:39
  Sæterlid,Ragnhild Varegg - Team Melkesyre 19:03 +06:39
27 Høsteng,Ida Uten klubb 19:25 +07:01
28 Knardal,Solgunn E Varegg - Team Melkesyre 19:43 +07:19
29 Morvik,Bente Varegg - Team Melkesyre 19:55 +07:31
30 Jørgensen,Wenche Uten klubb 20:16 +07:52
31 Orstein,Astri HSI 20:32 +08:08
32 Schnell,Synneve Johansson Uten klubb 20:36 +08:12
33 Knutsen,Anne-Britt Fondevik Alene 20:49 +08:25
  Klanderud,Linda Årstad orientering 20:49 +08:25
35 Hageberg,Inger Smedsvig Landskapsarkitekter 20:54 +08:30
36 Vorland,Marit HSI 20:59 +08:35
37 Otnes,Inger Bergenslærerne 21:19 +08:55
38 Herland,Tone Opptur motbakkeklubb 21:32 +09:08
39 Langøen,Ida Therese Asplan Viak 21:38 +09:14
40 Nagell-Dahl,Halldis Viking - Team Melkesyre 21:42 +09:18
41 Skønberg,Eli Aasen Uten klubb 21:56 +09:32
42 Åkernes,Kari Magrete Uten klubb 22:25 +10:01
43 Kallestad,Marianne Uten klubb 22:40 +10:16
44 Andersen,Bente Bergen Kommune 23:44 +11:20
       
Resultatliste menn    
Plass Navn Klubb                  Tid
1 Karlsen,Espen Roll Gneist IL 10:53 +00:00
2 Angermund,Henrik Varegg Fleridrett 11:33 +00:40
3 Saksvik, Knut Widerøe b.i.l. 11:39 +00:46
4 Bjørsvik Larsson,Børge Varegg Fleridrett 11:50 +00:57
5 Andresen,Trygve Vareggs Landåsavdeling 11:51 +00:58
6 Nilsen,Ørjan Varegg - Fjellgeitene 11:57 +01:04
7 Simmenes,Helge Uten klubb 11:59 +01:06
8 Haugen,Kristoffer Monkehåjen IL 12:01 +01:08
9 Skaten,Geir S IL Gular 12:13 +01:20
10 Tufteland,Håkon BSI FRILUFT 12:26 +01:33
11 Skeie,Henning Fjellgeitene 12:31 +01:38
12 Bongom,Bjørn Harald Varegg - Fjellgeitene 12:33 +01:40
13 Morales,Simon Uten klubb 12:43 +01:50
14 Skorpeide,Jan Varegg Fleridrett 12:56 +02:03
15 Instebø,Tore Varegg - Fjellgeitene 13:01 +02:08
16 Erstad,Roger Varegg - Fjellgeitene 13:05 +02:12
17 Furevik,Vegard EY 13:13 +02:20
18 Andersen,Paal Varegg Fleridrett 13:15 +02:22
19 Worren,Harald Uten klubb 13:19 +02:26
20 Yndestad,Stian Fjellgeitene 13:20 +02:27
21 Valestrand,Kasper Varegg Fleridrett 13:22 +02:29
22 Engeli,Lars Varegg - Fjellgeitene 13:26 +02:33
23 Sørhøy,Frode Fjellgeitene 13:31 +02:38
24 Thomassen,Pål Varegg - Fjellgeitene 13:38 +02:45
25 Nyhammer,Roger Varegg - Melkesyre & Fjellgeiten 13:39 +02:46
26 Thoresen,Henrik Alvdal IL 13:40 +02:47
27 Boting,Maarten Varegg/Åck - Fjellgeitene 13:49 +02:56
28 Solheim,Lasse Uten klubb 13:53 +03:00
29 Macody Lund,Carl Eilert Varegg Fleridrett 13:59 +03:06
30 Bu,Frank Varegg - Fjellgeitene 14:00 +03:07
  Gunnarson,Michael Varegg Fleridrett 14:00 +03:07
32 Morken,Jan Frode Fjellgeitene 14:05 +03:12
33 Field,Bjørn Gneist IL 14:09 +03:16
34 Arnø,Richard Team OCR Norway 15:12 +04:19
35 Jensen,Børre Rainfall AS 15:16 +04:23
36 Gjervik,Jan-Tore Varegg - Melkesyre & Fjellgeiten 15:18 +04:25
37 Doppelhofer,Gernot Varegg Fleridrett 15:39 +04:46
38 Worren,Jo Markus Uten klubb 15:46 +04:53
39 Ness-Hansen,Erik Varegg - Team Melkesyre 15:52 +04:59
40 Andersen,Øivind Varegg Fleridrett 15:54 +05:01
41 Morvik,Arvid Varegg - Team Melkesyre 16:29 +05:36
42 Ersland,Knut HSI 16:32 +05:39
43 Havre,Leif Varegg - Team Melkesyre 16:42 +05:49
  Konglevoll,Martin Pg's Treningslab 16:42 +05:49
45 Tviberg,Terje Trang i skjæret IL 16:50 +05:57
46 Byrknes,Odd Andre HSI 17:06 +06:13
47 Bertelsen,Ove Varegg - Team Melkesyre 17:24 +06:31
48 Gaustad,Tor Olav Uten klubb 18:00 +07:07
49 Østerbø,Thorleif Uten klubb 19:42 +08:49

 

 

bar over.jpg
Årstidene og forholdene tatt i betrakting, Kasper Valestrand med dagens letteste antrekk.

lykt.jpgLitt mer normal bekledning, Odd Arne Byrkjenes har kledd seg etter forholdene

Trygve.jpg
Også kondisreporter Trygve Andresen var på plass i Fløyenkarusellen


Kondisreportasje Fløyenkarusellen 2018

Løp 1 - 17. januar : Eli Anne Dvergsdal og Espen Roll Karlsen raskest opp til Fløyen