På grunn av Koronasituasjonen har ikke løpet vært arrangert siden 2019, men nå kommer det tilbake.Bilde5.png

Det er ingen grunn til å frykte at du skal miste nyttårsfeiringen, starten går allerede kl. 12 slik at du får god tid til å fortsette nyttårsfeiringen senere på kvelden.

Starten går ved Messehall B i det idylliske messeområdet i Tønsberg. Løperne kan velge to distanser, 5 km og 10 km. Begge løypene er selvsagt kontrollmålt og er et såkalt K-løp. Løypa går i lett småkupert terreng på sykkelstien langs Hortensveien. Mens løpet er vel i gang, går startskuddet for barneløpet (under 12 år) over 400m i messeområdet. Det vanker selvsagt medalje til alle barna.

Løyperekordene i den lettløpte traseen er 15,09 på 5 km og 30,11 på 10 km. Men løpet er først og fremst et mosjonsløp, og arrangementet er preget av at nyttårsfeiringen for mange innledes med løpet. Petter Solheim er en gjenganger som alltid fullfører løpet ulastelig antrukket med dress og flosshatt. I mål vanker det sjampagnebrus, twist og medalje til alle løperne inne i messehallen.
Løpere fra hele distriktet stiller trofast opp på årets siste dag. 

Løpet har en trofast kjerne med løpere som har oppdaget og setter pris på dette løpet. Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra løperne på arrangementet vårt. I 2019 fullførte 325 løpere 5 og 10 km. Arrangøren Tønsberg Friidrettsklubb håper og tror på god deltakelse også  i år.

Bilde2.jpg
Kledd til nyttårsfeiring! Petter Solheim sammen med fornøyde barneløpere. Petter har deltatt i samtlige 37 nyttårsløp til nå!

Bilde3.jpg
Etter løpet vanker det forfriskninger til alle inne i Messehallen.