15 år gamle Ola Spigseth fra arrangørklubben Raumnes & Årnes IL var raskest i terrengløpet rundt Dragsjøen utenfor Årnes søndag 3. september. I  den 7,2 km løypa som går delvis på smale stier og delvis på grusveier var Ola 19 sekunder raskere enn Glenn Røisgaard (M23-34) fra Aurskog-Høland FIL. Det er altså ikke bare på ski at Ola er lynrask. Tidene til Ola og Glenn var 27:40 og 27:59.

Bak disse var det hard kamp om 3. plassen der Torbjørn Rolstad fra Team Maxpuls (G15-16) kom i mål ett sekund foran Jonas Folmo fra Raumnes og Årnes IL (M40-44) og 2 sekunder foran Simen Holter fra Hvam IL (M23-34).

På kvinnesiden var veteranen Ann Heidi Scharning fra Halmsås og Omegn Skilag (K45-49) raskest med tiden 33:03. Vibeke Norum Monsen som vant K40-44 ble nummer 2 med 35:17 og Signe Rosenlund-Hauglid (K20-22) kom på 3. plass med 38:09.

Ann Heidi Scharning i fjorårets løp rundt Dragsjøen (foto: Olav Engen).Ann Heidi Scharning i 2015-løpet rundt Dragsjøen. Da var hun nummer to med tiden 34:35, i fjor vant hun på 34:02 og i år var vinnertiden hennes 33:03.  (foto: Olav Engen).

Det var 32 løpere som fullførte Dragsjøen Rundt. I tillegg var det 7 i gå/trim-klassen, og 15 delatgere i barne- og ungdomsklassene som løp kortere.