Festningen parkrun i Trondheim og Stavanger parkrun har allerede vært i gang i noen uker, og siste lørdag i august blir det gjenåpning av Tøyen parkrun i Oslo. 

– Etter lang koronapause blir det parkrun igjen i Tøyenparken fra lørdag 28. august. Dette er et gratis 5 km-løp med tidtaking som går hver lørdag klokka 9.30, og alle som har lyst til å gå, jogge eller løpe er velkomne, forteller Cristina Pulido Ulvang i arrangørstaben til Kondis.

– Det eneste som kreves er at alle nye deltakere registrerer seg i forkant av sitt første løp, på parkrun.no, og at man tar med strekkoden sin på papir på løpsdagen. På grunn av smittesporing kan kun registrerte løpere delta. Oppmøte er ved den hvite statuen i Tøyenparken litt før klokka 9.30 forteller Cristina som også er en fast bidragsyter i Kondis.  

Staben-IMG_3849.jpg
Cristina Pulido Ulvang (tredje lengst til høyre) og de andre i staben til Tøyen parkrun ønsker løperne velkommen tilbake. (Foto: Tøyen parkrun) 


Det er også planer om å starte opp parkrun i Nansenparken på Fornebu, og dette vil trolig skje i løpet av september. I Grimstad er det også planer om gjenåpning av Dømmensmoen parkrun, mens det ifølge parkrun-bloggen enda er usikkert når Løvstien parkrun i Bergen starter opp igjen. 

Feltet.jpg28. august kan alle de som er glade i Tøyen parkrun møtes igjen og løpe sin faste 5 km. (Foto: Tøyen parkrun) 
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957