OPPDATERT ONSDAG KVELD:
Løpet er fulltegnet - påmeldingen er stengt.


For lettere å overholde smittevernreglene ble deltakerne bedt om å melde seg på på forhånd, og pr. 17.06 er bare 11 av de 200 tillatte startplassene ledig. Løperne er jevnt fordelt på 5 og 10 km med 98 på 10 km, 70 på 5 km og 21 i trimklassen på 5 km.

Det vil bli endring i startopplegg og tidspunkt fra tidligere for best mulig å skape trygge forhold for deltakere og funksjonærer. Det blir derfor 10 deltagere i hver pulje med to minutters startintervall fra kl. 12 for 5 km og kl. 13 for 10 km. Løperne blir seedet etter tidligere resultater slik at de som er forventet å løpe raskest starter i de første puljene. Startlistene blir oppdatert i løpet av fredag 19. juni. 

Andre omfattende smitterventiltak: Engangs drikkeflasker, ingen garderober/dusj, antibac i start-/målområdet, forbud mot spytting , selvbetjent premieutdeling og generelt holde avstand.

Løypa er den samme fra tidligere år med en kontrollmålt 5 km som løpes to ganger på den lengste distansen. 

Gjeldenede løyperekorder:
10 km menn: Knut Eraker Hole, Hadeland 33:35
10 km kvinner: Karoline M. Guidon, IL Trysilgutten/Heidi D. Pharo, Bøler IF 35:43
5 km menn: Asbjørn Ellefsen Persen, IK Tjalve 15:14
5 km kvinner: Ida Bergsløkken, Royal Sportsklubb 17:49

k-kondis 20kb.jpgSentrumsgateløpet er et av Hedmarks tre kvalitetsløp som bl.a. innebærer at løypene er kontrollmålte og at du som Kondis-medlem får 40 kr i rabatt på startkontingenten på både 10 km og 5 km. 

Samleside for Sentrumsgateløpet på kondis.no med reportasjer, bilder og resultater fra alle 10 tidligere utgaver.
Løpets nettsider
Løpets facebookside

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957