I en pressemelding skriver Skarverennet:
Norges største og mest folkelige skirenn, Skarverennet, går av stabelen 17. april 2021. 
Den 12. oktober åpnes påmeldingen, på skarverennet.no

Arrangørklubben Geilo, som garanterer at rennet blir gjennomført, har lagt planer for alternative løyper og puljevise starter for å sikre at alle deltakere får oppleve den flotte skituren gjennom nasjonalparken langs Hallingskarvet. Skulle idrettslaget, mot formodning, bli tvunget til å avlyse pga. covid-19 så garanterer de 100 % refusjon - også på pakker som inkluderer overnatting.

En klubb med hele bygda i ryggen

Med en ofte utsolgt kapasitet på 12 220 deltakere så er Skarverennet et arrangement som betyr mye for mange bedrifter på Geilo, ikke minst i den hardt prøvede reiselivsbransjen. Likevel stiller en en enstemmig næring, organisert gjennom turistkontoret Visit Geilo, seg bak den unike refusjonsgarantien i tilfelle de skulle bli tvunget til koronaavlysning av arrangementet: alle påmeldte får refundert 100 % av det de har betalt og bestilt i påmeldings- og startavgift, inkludert eventuell overnatting, skriver arrangøren i pressemeldingen.

Jarle_Uthus-Skarverennet.jpeg

Utfordrende, men ikke umulig, å planlegge.

Leder for organisasjonskomiteen, Jarle Uthus (bildet), leder organiseringen av all påmelding og øvrig logistikk for mer enn 12.000 deltakere og 1100 frivillige midt i en pandemi. 

- Å gå en tur på ski er vel noe av det sunneste, hyggeligste og minst smittefarlige som finnes. Vi har enorme fjellområder med flotte løyper, så her er det enkelt å holde både 1, 2 og 100 meters avstand. Utfordringen ligger selvsagt i transport og logistikk, start- og målområdet. Her har vi plan A, B og forsåvidt hele resten av alfabetet klare.

Det blir renn 17. april 2021, og vi kan love alle deltakere en trygg, flott tur og naturopplevelse på høyfjellet - som arrangørklubb vil vi selvsagt arrangere rennet under de smittevernsregler som måtte gjelde når vi kommer til april neste år. Vi gleder oss!

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957