Bli med på en oppdagelsesferd i militærhistoriske omgivelser, arrangert av Bedriftsidretten i Rogaland. Dette er et hinderløp i kystjegerens fotspor. Underveis i løpet kommer du tett på kanoner, bunkerser og et fantastisk landskap i havgapet. På veien vil det dukke opp ulike hindringer som du, eller laget, må forsere. Her får du en mulighet til å bli de en av de første som gjennomfører et helt nytt løp - På en helt ny plass.

Som sagt vil du eller laget finne forskjellige type hindere i løypen. Disse er både egenproduserte og av naturens egne utfordringer. Klarer man ikke å fullføre hinderne så tar man en «straff» som man må gjennomføre for å kunne løpe videre.

I skrivende stund har løpet rundt 80 påmeldte deltakere, men man regner med opp mot 200 når løpsdatoen nærmer seg. Her er både mannen og kvinnen i gata påmeldt, sammen med erfarne løpere fra OCR-miljøet. Man kan løpe alene, eller sammen som et lag bestående av 2-3 personer. Sammen løser laget utfordringer, tester grenser og blir den beste versjonen av seg selv. Løpet er cirka 5 kilometer langt.

kart-og-loype.jpg

Sted: Fjøløy Fort, Mosterøy i Rogaland
Når: 12. juni 2021
Påmelding: Meld deg på løpet her
Last ned PDF: Last ned
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957