cover photo, Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.Da Löplabbet PåskeHareMaraton måtte avlyses i fjor tok løperne skoene fatt sjøl og inviterte til Løpernes Påskeharemaraton. Det satte både løperne og værgudene pris på og stilte opp. I år er Löplabbet tilbake som arrangør med butikksjekfen i Sandvika, John Aslak Bø, som primus motor.

2017: Rekorddeltakelse i solfylt PåskehareMaraton
2018: Løpernes Påskeharemaraton i kaldt solskinnsvær

Tirsdag 16. april er det igjen klart for ett av vårens vakreste eventyr, PåskeHareMaraton fra Løplabbet Ski til Løplabbet Sandvika. Foreløpig melder YR om vindstille, 12-13 grader og "moderat skogbrannfare", noe som tyder på at det blir optimalt løpevær og en helt annen opplevelse enn det is-showet Ribbemaraton 2018 utviklet seg til.

Ellers er jo løpene i Löplabbets Maratonkarusell like mye en sosial løpetur for de fleste deltagerne mer enn jakt på gode tider. Det er veldig mange, og ikke minst debutanter på distansen, som setter stor pris på den uhøytidelige rammen rundt disse løpene. 

Oppmøte er som vanlig Løplabbets butikk i 3. etasje på Ski Storsenter senest kl. 09.45, butikken åpner allerede 07.30. Her kan du levere bagasjen din som så blir fraktet til målet i Sandvika hvor det blir forfriskninger og mulighet for en dusj. Starten går ca 10.00 utenfor hovedinngangen i nordenden av Ski Storsenter.

Løplabbets Maratonkarusell på facebook
Link til påmelding

Sollerud_153.jpg
Toppbildet fra Kolbotn viste ganske andre snømengder i fjor enn det løperne vil se i år. Men her ved Sollerudstranda var det snøfritt i terrenget også  fjor, (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Se også Jacob Jacobsen's  film fra PåskeHareMaraton 2016: