Ukas økt er et samarbeid mellom Løpetrening og Kondis. Ukas økt tar for seg en økt fra vårt maratonprogram for deg som har som mål å komme under 5 timer. Økta er en kort og rolig langtur hentet fra treningsprogrammets tapering-fase. 

Varighet/fakta om økten:  Kort langtur i rolig tempo - i ca 90 minutter.  
 
Beskrivelse: I denne økta - som er hentet fra treningsuke 19 av totalt 20 treningsuker i treningsprogrammet 'Maraton under 5 timer' - skal du gjennomføre 90 minutter i et helt rolig tempo. 

Økta er på totalt 90 minutter, og du skal løpe så rolig at du kanskje tror det går for sakte. Og det er meningen! I denne fasen skal øktene være kortere - og vi skal bygge overskudd før vi nærmer oss slutten av treningsprogrammet.

Farten skal ligge på ca 8:30-9:00 minutter pr km i totalt 90 minutter.

Lykke til med økta!


Medlemsrabatt:

Medlemmer i Kondis får 15 % rabatt på treningsprogram hos Løpetrening. Fram til 20. august har vi en kampanje som gir Kondismedlemmer 20 % rabatt. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957