Det ble unge vinnere i både herre- og kvinneklassen i det andre løpet i årets UKI-karusell. Julie Hammer (J14) fra Ull/Kisa IL og Mathias Ulverud (M14-17) fra Gjerdrum IL var raskest i det andre løpet i UKI-karusellen. Mathias vant også UKI-karusellens 1. løp for tre uker siden.

IMG_0506_Start_Ulverud__tet (640x427).jpgMathias Ulverud gikk rett i tet på forrige UKI-karuselløp for tre uker siden. Den gangen var snøhaugene store og kampen om seieren jevn. Nå var all snø borte, og Mathias hadde god margin til nummer to. (Foto: Olav Engen)

Det ble ellers mye Hammer i teten, men 14-åringen Julie var den raskeste av dem - og kun slått av 2 gutteløpere totalt. Pappa ble slått med 3 sekunder og mamma knust med over 3 minutter.

Løypa gikk i det flate terrenget nord for Jessheim friidrettsstadion, og både den ordinære UKI-karusellen og Ung-karusellen løp 5-kilometeren. Inkludert mosjonsklassen var der 133 fullførende. I tillegg kom deltagere i klassen for funksjonshemmede og barnekarusellen, slik at det totale deltagerantallet var 212.

9   Egil Solsrud Bakgårdskameraten M21-34 20:35

Program UKI-karusellen 2018 (8 sider pdf)
I programmet finner du all mulig info om årets UKI-karusell.
3. løp arrangeres tordag 31. mai med 1500 meter baneløp (60 meter i Ung-karusellen).

Se også arrangørens hjemmeside for mer informasjon om karusellen og link til påmelding.