Arrangør IL Gneist Friidrett melder nå at de for første gang i løpskarusellens mangeårige historie ikke klarer å arrangere alle løpene som er satt opp i sesongens Vinterkarusell.

Friidrettskoordinator Tom Roger Johansen i IL Gneist Friidrett forteller at de lenge har drevet med å flytte på løp, men at dette ikke går lenger:

– Som arrangør har vi et ansvar opp mot både påmeldte deltagere og andre arrangører med tanke på å sette inn utsatte løp.  Etter hvert som vaksinering forhåpentligvis fører til mer normale tilstander og Norge åpner opp, blir det mulig å arrangere mosjonsløp igjen. 

Årets Necon Vinterkarusell kommer kun til å bestå av 3 løp, 2 løp er allerede arrangert, det 3. løpet blir utsatt til 11. oktober, 3 uker før ny sesong starter opp. Alle som har løpt minst et løp i år vil få karusellens medalje. Denne kan hentes under årets Sommerkarusell eller på den påfølgende Vinterkarusellen inkludert det siste løpet i årets karusell. 

I løpet av første halvdel av april vil samtlige påmeldte få en epost med 4 valg:

  1. Overføre deltagelse til årets Head Energy Sommerkarusell (starter opp 14. juni, da håper vi at det blir mulig å gjennomføre nesten normal karusell)
  2. Overføre deltagelse til neste sesongs Necon Vinterkarusell (starter opp 1. november)
  3. Refusjon av 60% av innbetalt startkontingent
  4. Donering av startkontingent til arrangøren

Tom Roger Johansen håper at alle de mange deltagerne som har vært med i Vinterkarusellen gjennom mange år ønsker å komme tilbake ved en senere anledning:

– For å kunne drive vårt idrettslag er vi totalt avhengige av at våre arrangementer har god oppslutning fra deltagerne, understreker Tom Roger og ønsker alle deltagerne en fortsatt god påske.

3J6A6300_Tom-Roger_1280.jpgFriidrettskoordinator Tom Roger Johansen i Gneist har i mange år arrangert Vinter- og Sommerkaruseller fra Fana Stadion i Bergen. Det siste året har vært spesielt krevende med mye usikkerhet om løp og flytting av løp. Nå må han for første gang i karusellens historie avlyse løp. (Foto: Arne Dag Myking).
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957