Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Artikkelforfatteren har ikke annet til felles med Marius Bakken enn etternavnet, men har søkt ny inspirasjon hos forbildet i maratontreningen sin. (Foto: Tomasz Koryl/Per Inge Østmoen)

Artikkelforfatteren har ikke annet til felles med Marius Bakken enn etternavnet, men har søkt ny inspirasjon hos forbildet i maratontreningen sin. (Foto: Tomasz Koryl/Per Inge Østmoen)

Bakken tester Bakkens maratonplan

Denne sesongen bestemte artikkelforfatteren seg for å prøve seg på den klassiske maratondistansen igjen etter fem år med mye «lapskaustrening» og dertil prestasjoner på alle distanser fra 3000 m til ultraløp. Jeg ønsket å jobbe mer målrettet og legge fra meg Ole Brumm-mentaliteten og trengte derfor nye impulser i treninga. Jeg innså at det ikke lenger holder å fortsette å gjøre det samme som tidligere når kroppen responderer annerledes med årene.
Publisert | Oppdatert 05. juli 2019
Skriv ut


Du må logge inn for å lese denne artikkelen.
Kondis medlemsinnlogging:


Dette er en artikkel som er forbeholdt medlemmer i Kondis

Allerede medlem?
Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt postnummer som passord til å logge inn.

 

Alternativt kan du bruke ditt registrerte telefonnummer som passord (må eventuelt legges inn på min side). Hvis du er medlem og likevel ikke får logget inn kan du sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis
for å få tilgang.
Meld deg inn i dag og bli medlem ut 2019. Du får 5 nummer av Kondis for bare 290,- kroner.

Trykk HER for å se medlemsfordelene

I kvitteringen du får i e-post etter innmellding finner du «brukernavn» og "passord" som du ved første gangs besøk kan legge inn i stedet for medlemsnummer og postnummer. Dermed kan du lese denne saken omgående. 

Til din orientering:
- Vi trenger din adresse for å kunne sende deg bladet og faktura for medlemskapet.
- Din fødselsdato- og året du ble født bruker vi til å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister.
- Ditt telefonnummer og din e-post vil vi kun bruke i unntakstilfeller for å gi deg viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.
- Hvis du melder deg ut, vil du kunne bli kontaktet av oss med tilbud de neste tre årene. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke ønsker en slik kontakt.
- Kondis tar personvernet på alvor og er opptatt av å beskytte personopplysningene til de vi er i kontakt med på best mulig måte. Du kan lese hele vår personvernerklæring her.

 

KONDISMEDLEMSKAP


Kjønn*
AdresseSkriv inn land her

Må være mellom 7 og 10 tegn


FødtJEG ØNSKER Å KJØPE
Teknisk Kondis T-skjorte blå/rosa kr 99,- inkl . porto og ekspedisjonsgebyr Med valg av kjønn og størrelse
KVINNESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
HERRESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
Jeg ønsker også
Ordregebyr på kr 29 og porto kommer i tillegg. Kryss av:
Kort om bakgrunn og historikk: «Testpersonen» har løpt til sammen 56 maraton siden debuten i 1996 med pers på 2:57 (som 39-åringen for 20 år siden). I perioden 1997 – 2012 løp jeg fem maratonløp annen hvert år (med noen få unntak). Siden 2013 er det bare blitt gjennomført fire maraton pga. meniskskade og diverse komplikasjoner i opptreningen (jumpers knee og hamstrings-problematikk). Siste maraton ble gjennomført på 3.30 høsten 2017 (Brussel).