Les flere idrettsblogger her: KONDISBLOGGERNE
 


Sol Haugen

http://www.solhaugen.net

 

Early Birds desember og runstreak

Det hele kickstartet 1.desember kl.6.30 på Trondheim Torg. Early Birds går av stabelen første fredag i måneden, desember intet unntak. Denne gangen var Eva med også, og med litt mer planlegging av logistikk enn sist, så rakk jeg både å finne Hilde før start og å få med meg «den offisielle starten».

En hyggelig løpetur langs Nidelva, ned til Nidarøhallen (Trondheim Spektrum), og tilbake. Det ble nøyaktig 5km. Jeg løp sammen med Eva. Hilde skulle dra på litt ekstra, så hun bare løp avgårde. Men vi møttes til gløgg og pepperkaker etterpå.

Sol_Haugen_samme_med_Eva_og_Hilde (640x481).jpgEva, meg og Hilde før start – med fine nye Early Birds-buffer.

Nå har det gått en uke av desember, og jeg bestemte meg egentlig litt sånn på impuls i helga, at jeg ville forsøke meg på en runstreak frem til julaften. For meg er reglene enkle, løpe minst 3 km hver dag, til og med 24.desember. Jeg har til nå i desember logget 69 km på en uke, så dette ligger an til all time high når det gjelder antall kilometer på en måned. Month to beat er i så fall mai-måned med 185 km. Vi får se hvordan det går..!

Mange av øktene blir på mølle, og da liker jeg godt å dra på 3T Rosten. Jeg har ingen problemer med å løpe lenge og langt på mølle, og synes sjelden det blir kjedelig. Jeg elsker tall, og det å se tallene foran meg mens jeg løper, hvor for, hvor lenge, og multiplisere i hodet «hvis jeg løper så fort, så lenge, da får jeg en snitthastighet på…osv…». Det mest utmattende er kanskje selve tenkinga mi. Så enkelte ganger må jeg bare tvinge meg selv fra å se på tallene, og rett og slett fjerne dem fra skjermen. Hehe, litt over middels interessert i tall, jeg.


To mil tilbakelagt på 3T Rosten, 3.desember.

Jeg har fått litt murringer bak venstre legg, vet ikke helt hva det er enda. Kristian knar og knar på den etter løpeøktene mine og jeg merker litt bedring. Får satse på at det bare er noe forbigående, for jeg har ikke tenkt å få skader midt i en runstreak, det hadde vært for dumt altså!